Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: TVN to banda mordercow

Re: TVN to banda mordercow

Ja tam bym chcial zeby ten waz owinol sie wokol jednego i go udusil !
    Moze wtedy by im dali cos normalnego do zarcia taka dzungala tto pewnie bananow mango i takie pierdy maja pod dostatkiem;/

kaczi przykro mi ale u nas też jest pod dostakiem marchwii i jabłek a jednak zabija się duuuuuuużo więcej duuuuuuużo inteligentniejszych zwierząt w celach konsumpcji... jedynie nie popieram tego że zabicie zwierzęcia ma sie tu stać częścią przedstawienia... ale tak samo mi se nie podobało jak w jakimś programie musieli zabić królika czy kure... zwierzęta mozna jeść ale nie powinno się szczycić ich zabijaniem.... niech sobie jedzą wężowe mięso ale niech je dostaną w torebkach...

kaczi daliby banany to by nie bylo szoł i nikt by tego nie ogladal..

Wszyscy porównujecie zabijanie swini czy kurczaka do zabicia i zjedzenia weza, tyle ze zapominacie o tym ze :

1. Swin, krow itp, itd jest kilkakrotnie wiecej niz wezy.
    2. Nie sa one chronione
    3. Ci ludzie to POLACY!! ludzie z Europy, i nie ma tu mowy o zadnych roznicach kulturowych :/
    4. Oni to zrobią dla kasy
    5. TVN zrobił to równiez dla kasy i podniesienia ogladalnosci
    6. Mowcie co chcecie, ale to barbarzynstwo
    7. Tak, tak samo jak zabijanie swin przez psychopatycznych pracowników rzezni(katują itp.)
    8. Ten waz cierpiał, kiedy go zabijali, bo nieuzyli specjalistycznych narzedzi, tylko czegos tam tepego
    9. Prosze weza nie porównywac do karalucha, bo to nie ten poziom ewolucyjny.

Zgadzam się w 100% z AGAM'em oraz Matiik'iem...

to jest idiotyczny i skończony program ci idioci tam zabili modliszke
    jakbym ich spotkał to bym !@#$%%^&*(())(*&^%$#@!
    debile debile i jeszcze raz idioci

Właśnie w tym momencie ta banda pajaców łowi ryby na modliszkę :/ Biedna się będzie topić bo i tak gówno złowią. Tak szczerze to mi by sie bardziej podobało gdyby np. dostali za zadanie zbudować tratwe i przepłynąć na inną wyspę albo poszukać jakiegoś skarbu. Jeść węża? I co, pokarzą jak koleś wcina kawałek mięcha i to ma być taki szoł?? Łowić ryby na modliszkę? Złowią rybę i ją zjedzą... Bezsensu. To ma szokować? Kiedyś był inny program - Ryzykanci, też byli na wyspie, ale tam mieli inne zadania. Sto razy ciekawsze. Szkoda gadać...

Hehe skasowane posty

Kurde widzieliście jak on dobijał głowe tego wężyka?? oni są chorzy na głowe proponuje napisać skarge do TVN co wy na to??...

Jestem za tylko czy to jest realne ?? chociaż jakby nawet to i tak niebyło by zadnych konsekwencji przenigdy :/:/

Uprawnienia umieszczania postów