Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wycieczka szkolna czyli "Martensy cz II"

TylerPL
    Guest

Wycieczka szkolna czyli "Martensy cz II"

Otóż jak ktoś pamięta mój temet o Martensach i o wycieczce szkolnej z tym zmiązanej. Otoż jeżeli kogokolwiek to Ciekawi to powiem że było extra! Przez cały obóz nie wypiłem ani łyka alkoholu (podobnie jak wszystkie 180 osób z klas I). Raz naćpaliśmy się tlenem i wszyscy złapali fazę... (byliśmy tego dnia na 3-koronach i trochę się dotleniliśmy... ). Wiczorami robiliśmy różne dziwne rzeczy... A to sesje RPGa, kameralne imprezy w pokojach, kręcenie głupich filmów moim aparatem... I jeszcze jedno: znam to już ze swojej poprzedniej wycieczki, a mianowicie pentagram ze starych i śmierdzących skarpetek... :P Jest tam jeszcze kilka zdjęć i widoków z 3 koron, i ze spływu dunajcem...

ponczos
    Guest

Re: Wycieczka szkolna czyli "Martensy cz II"

Fascynujące!!

TylerPL
    Guest

Napisałem: "Otoż jeżeli kogokolwiek to Ciekawi to..." Więc jak Cię to nie interesowało to nie musiałeś się tak cynicznie wypowiadać, niemniej dziękuje za taki komentarz... :P

Hehe masa. Pentagram trochę krzywo wyszedł. Następnym razem ułóżcie 12-ramienny pentagram SLIPKNOTa. Ten koleś z koszulką manowara...trochę wiocha że tak lekkiej muzy słucha i ma chamskie rękawiczki...

Atrax Robustus
    Guest

Nom, ten szatanek od manowara rox
    No ale sa gusta i gusciki . Nie czepiam sie nikogo :]
    Jedni maja takie klimaty, drudzy inne.

Ale ogolnie fotki spoko. Fajny klimat zescie mieli.

Ja sam za to tydzien temu zorganizowalem z przyjaciolmi z Sosnowca wypadzik w Bieszczady.
    Mieszkam wlasciwie z 15 km od Bieszczad, wiec mnie odwiedzili i pojechalismy na 2 dni w gory.
    Swoja droga, zapraszam w Bieszczady

Po lewej ja, po prawej Theryon
    .

Fotka robiona przed tygodniem.

TylerPL
    Guest

Hehe... Maniek nie jest zły... Tak jak Ironi... Ale slipknota też lubię... ale 12 raminną trudno by było zrobić... Trzeba by było chyba skapretki z całego obozu ściągać. A to są tylko z naszego pokoju... A Bieszczady też są fajne... Fajne zdjątko... A tym świetle wyglądacie jak owłosione małpy w czasach pierwotnch... :P

Atrax Robustus
    Guest

Czyli tak jak bylo zamierzone ]:-)

TylerPL
    Guest

Maniek, bo tak go nazwaliśmu od Manowara, jest soko goście! A rękawiczki ma fajne...

Uprawnienia umieszczania postów