-
Re: Problem z Nokia Audio Manager
przede wszystkim trwałość- moja siostra miała S25 chyba od początku(kiedy to była nowość i działa niezawodnie do dziś
ja sam mam siemensa i nie kupiła mi go mama tylko sam kupilem(model S45) mimo ze byl drozszy od nokii z tymi samymi funkcjami to wolałem niemiecką jakość niż fińskie byle-co przez mój dom przewinęło się jakieś 8 modeli nokii (teraz mama ma 6610) i mówiąc szczerze to żal mi wszystkich użytkowników tych telefonów. N3210 zepsuła się po roku używania(praktycznie cała do wymiany, mimo normalnego użytkowania)
Sprostowanie dla wszystkich zbulwersowanych moim zdaniem: chodziło mi o te troche starsze modele Siemensa, bo teraz to faktycznie nokia jest telefonem funkcjonalniejszym, prostszym i wygodniejszym w użytkowaniu, tylko te melodyjki(faktycznie lepsze w siemensie)
P.S. Nokie 62/6310 są dlatego uzywane w biznesie bo Nokia trafiła po prostu celnie w wymagania użytkowników tej klasy. A to N6210 jest właśnie tym telefonem od którego wolałem ME45(tylko juz nie bylo wiec wzialem S45) gdyż Siemens ma więcej funkcji, więcej możliwych akcesoriów, jest mniejszy i trwalszy...
Uprawnienia umieszczania postów