Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Nie idzcie na The Village!!!

Nie idzcie na The Village!!!

Kupa na maksa!!!!!!!!

Re: Nie idzcie na The Village!!!

Chodzi o Osadę? Zapowiedzi skutecznie mnie zniechęciły. Ale na temat filmu nie wypowiadam się, bo go jeszcze nie widziałem.

dee jay
    Guest

ta osada beznadzieja ale ma dużą oglądalnośc..... reklama robi swoje

Coz, jednym podobaja sie "Wichrowe wzgorza", innym "Martwica mozgu". rzecz gustu.... A jak wiadomo, o gustach sie nie dyskutuje. Mi np. podobala sie "Joanna d'Arc" oraz "13 wojownik" - filmy wysmiane przez prawie wszystkich i kompletnie zjechane przez tzw. krytykow...

"13 wojownik" chyba nie byl zbytnio zjechany przez krytyke....
    z tego co wiem ten film był bardzo chwalony
    mi sie osobiscie podobał
    o osady tez nie mam zamiaru ogladac....

Nie widziałem niestety 13 Wojownika.

Krytycy zarzucali Jovovich, że w Joannie D'arc grała tak, jakby nie zeszła jeszcze z planu Piątego Elementu.
    Po obejrzeniu filmu stwierdziłem, że to chyba krytycy żyli jeszcze Piątym Elementem, bo cały film jak i główna postać były wg mnie bardzo dobrze nakręcone i zagrane.

podpisuje sie pod tym rękami i nogami!

Niema to jak slepą wygonić do lasu żeby znalazła ukrytą ścieżke, hehe. Śmiechu z tego miałem na kilka dni

Ja uważam że osada ujdzie, z tym ze szlem do kina na horror a tego specjalnie nie doswiadczylem...

Eno, "Martwica Mózgu" fajna była :P ale "Joan of Arc" tez w porzadku

'osada' była zbytnio przewidywalna i naciągana. O co w niej chodzi, zorientowałam się w pierwszych 5ciu minutach filmu, choć ostateczne rozwiazanie zagadki (z łaski swojej nie powiem o co chodzi) naprawde mnie zaskoczyło Nie czuło się zadnego klimatu charakterystycznego dla Shyamalana, już nawet "niezniszczalny" był lepszy, bo nie był reklamowany jako film do straszenia... A "osada" z jej "potworzastami" reklamówkami rozczarowuje i jest bliższa klasycznego amerykańskiemu melodramatowi. Jeśli Shymalan dalej bedzie się "staczał" w tym kierunku, to krzyżyk mu na droge :/ Zaziewałabym się na tym filmie na śmierc, gdyby nie jaqouin phoenix, którego osobiście bardzo lubię, ale i tak wiele w tym filmie do powiedzenia nie miał.

Uprawnienia umieszczania postów