-
David Copperfield :D
witam przed chwilą skończył sie jego program z jego fantastycznymi sztuczkami magicznymi jeśli ktoś też go oglądał to może powie mi jak on zrobił tą sztuczke na początku z tymi rękoma no i jak sobie chodził rozcięty na pół ...to było normalnie niewyobrażalne...
-
Re: David Copperfield :D
On jest na prawde dobry... Ale polski David C. czyli Maciej Pol też jest na prawde dobry! Byłem raz na jego występie i na prawde jest niesamowity! Przeciął kobiete na pół itp. Polecam wszystkim!!!
-
tez widzialem, ale sie troche rozczarowalem bo na poczatku mowil ze sie na wyspe teleportuje :/ moze kiedy indziej
-
ja w to nie wierze i napewno nie uwierze
jestem realista i nie bola zebym kiedys uwierzyl w takie cos jak przeciac kobiete na pol
ehh
kiedys w szkole bylem siwatkiem jak gosc przebijal kogos jakimis mieczami ale i tak w to nie wierze
glupie, nie ?
-
redknee w to nie trzeba wierzyc bo to sie nie dzieje, oszukiwanie oka, ale trzeba przyznac ze czasami niesamowite.
-
Hmmm kurde jestem bardzo ciekawy jak on zrobił tą sztuczke na początku z tymi rękoma ...
-
Ja w to wierze. I nie mówię przy tym że wierzę w magię bo to absurd, tylko że wierze w iluzje. David Copperfield nie jest magikiem tylko iluzjonistą.
A w iluzji nie jest ważne że ktoś nie wierzy że kogoś pocieli, tylko że to widziałeś i że nie możesz wytłumaczyć jak to się stało.
A ten numer z rękami to bomba była :]
-
to jak on ten fotel z tymi dwoma kolesiami podniosl ??
-
nie, ten na samym poczatku co zlozyl rece i je tak obrocil smiesznie :]
a potem bylo widac jak cala widownia tez probowala i zonk :]
-
a ja umiem sztuczke ze znikającymi kartami :P pojawiajacymi sie kartami :P oraz jak z jabłka, badz innego owoca, po rozkrojeniu wująć jakiś pieniązek jestem pr0! bilety na moj wystem nie beda drogie... zapewniam
Uprawnienia umieszczania postów