-
Re: bumerangi
pruszkowski a nie pruszków a ma i t wiele ;-) nie zadzierać ))))))) :F
-
Hehe... Fajnie mieć starego na stanowisku... Ja też mam znanego, ale raczej w wąskim kręgu ludzi... Ale też fanie... A co do metalu to METAL RLZ!!! Wszelki!!! A tak na marginesie, Slipkont to jaki gatunek metalu?
-
Właśnie się kłócę z kumplami. Niby gramofon jest to by było za nu-metalem. Ale siekę robią i czasami mają kawałki punkowe lub szybkościowe. Sam nie wiem.
-
ehhhh ten mit pruszkowski......
nic tylko isc sie pociachać
-
Też mi się wydaje że to nu-metal... Ale nawet lubie kapele w stylu Linkin Park, Slipknot czy Korn... Fajnie grają i wokal mają fajny w przeciwieństwie do cieżkiego metalu czy black metalu gdzie wokale brzmią jak by ktoś rzygał na mikrofon... Ale to moze kwestia gustu...
-
Niekiedy określa się go jako death metal pomieszany z nu - metalem.
I coś w tym chyba jest.
-
z tego typu muzyki to jakoś jedynie System Of A Down mi odpowiada :], a tak wogole to ambient / psy / goa / d'n'b rulzzzzzzzz ! :f
-
Tyler, wierz mi, że w "rzyganiu do mikrofonu " coś jest, skandynawski prymitywny black, np. w wydamiu Dark Throne lub Satyricon ma w sobie tą niesamowitą dawkę ostrego grania, po prostu wiem, że ci kolesie nie mają wybitnego warsztatu, ale grają jak czołg, czyli brutalnie, olewając wymyślne solówki, robią po prostu swoje i mają w dupie, czy się komuś spodoba, czy nie. Po prostu jadą z tym koksem przez cały okres swojej działalności.
naRka
-
A ja lubie skakac w gume ;p
Trzeba umiec - przejsc od bumerangu do skandynawskiego metalu i "rzygania przez mikrofon" ))) oj trzeba )))
Wyrazy szacunku dla wielowatkowosci skojarzen do slowa "bumerang" LoL
sesesesesesesese :>
Uprawnienia umieszczania postów