-
bumerangi
Czy ktoś z terrarystów interesuje się tworzeniem i rzucaniem bumami?? Jeżeli tak to jakie modele są waszymi ulubionymi, od jak dawna się interesujecie, jakie mieliście ciekawe przygody z tymi niezwykłymi "drewienkami"??
-
Re: bumerangi
Może to nie bumerangi, ale ja kiedyś lubiłem wciągać tabake... (wiem, co ma piernik do watraka....). Czy ktoś jeszcze wciąga(ł)? I jakie są jego ulubione mieszanki bądź gatunki?
-
tak tak ja tez lubie grać w kręgle. ostatnio udało mi sie 5 razy pod rzad zdobyc max. ilosc punktow
-
A ja lubię grać w bierki pod wodą... :P
-
Tabaka dobra rzecz. Kiedyś wvciągałem na lekcjach kilka razy dziennie a teraz o tym zapominam.
-
Właściwie Daf to ty z jakiej subkultury jesteś? Punk? Oi? Skin? Czy może jakieś pomieszanie tychże....? A co do kręgli to ja też lubiłem kiedyś grać. Teraz nie ma czasu... Pamiętam jak pierwszy raz wciągnąłem troszeczkę tabaki - zły mi leciały z oczu jak potoki. A to była bardzo mała ilość wtedy. Dla mnie najlpeszą mieszanką jest: Gawith (50%), Red Bull (30%) i Medicated (20%). Jak masz to spróbuj, kiedyś mnie to nawet fajnie waliło przez pierwszy tydzień...
-
Metal, a irokeza zrobiłem o tak o.
-
Ty to chyba jesteś synem jakiejs "szychy" w Łęcznej, ta?
-
No powiedzmy że tak Ale mój stary przy pruszkowskim to wysiada.
-
ee a co ma Pruszków do tego??
Uprawnienia umieszczania postów