Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: bumerangi

Mieszany widok

bumerangi

Czy ktoś z terrarystów interesuje się tworzeniem i rzucaniem bumami?? Jeżeli tak to jakie modele są waszymi ulubionymi, od jak dawna się interesujecie, jakie mieliście ciekawe przygody z tymi niezwykłymi "drewienkami"??

TylerPL
    Guest

Re: bumerangi

Może to nie bumerangi, ale ja kiedyś lubiłem wciągać tabake... (wiem, co ma piernik do watraka....). Czy ktoś jeszcze wciąga(ł)? I jakie są jego ulubione mieszanki bądź gatunki?

tak tak ja tez lubie grać w kręgle. ostatnio udało mi sie 5 razy pod rzad zdobyc max. ilosc punktow

Deathscythe
    Guest

A ja lubię grać w bierki pod wodą... :P

Tabaka dobra rzecz. Kiedyś wvciągałem na lekcjach kilka razy dziennie a teraz o tym zapominam.

TylerPL
    Guest

Właściwie Daf to ty z jakiej subkultury jesteś? Punk? Oi? Skin? Czy może jakieś pomieszanie tychże....? A co do kręgli to ja też lubiłem kiedyś grać. Teraz nie ma czasu... Pamiętam jak pierwszy raz wciągnąłem troszeczkę tabaki - zły mi leciały z oczu jak potoki. A to była bardzo mała ilość wtedy. Dla mnie najlpeszą mieszanką jest: Gawith (50%), Red Bull (30%) i Medicated (20%). Jak masz to spróbuj, kiedyś mnie to nawet fajnie waliło przez pierwszy tydzień...

Metal, a irokeza zrobiłem o tak o.

Ty to chyba jesteś synem jakiejs "szychy" w Łęcznej, ta?

No powiedzmy że tak Ale mój stary przy pruszkowskim to wysiada.

ee a co ma Pruszków do tego??

Uprawnienia umieszczania postów