Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Czcionki i Photoshop...

Mieszany widok

Czcionki i Photoshop...

Zna ktoś jakieś ciekawe strony na temat photoshop'u, gdzie mógłbym znaleźć czcionki do niego oraz inne bajery?

A tak przy okazji... moze mi jeszcze ktoś powiedzieć jak wgrać czcionki z rozszezeniem *ttf do Photoshop'a????

Re: Czcionki i Photoshop...

TTF to są czcionki systemowe a nie "Photoshop-owe" i wgrywa się je do katalogu C:\Windows\Fonts\
    (przy założeniu, że system jest w C:\Windows\).

No tez tak wlasnie myslalem... tylko nie wiem czemu na niektorych stronach pisalo czcionki do photoshopa... sciagam... a tu ttf'y wyskakują :/

Nie znam sie na czcionkach to photoshopa, ale jak wejdziesz na google i wpiszesz free fonts to duzo dobrych stron sie znajdzie z normalnym czcionkami

Tak wiem... ale mi chodzi tylko o czcionki do Photoshop'a...

nie ma czegos takiego jak czcionki do photoshopa! sa czcionki do systemu ktore pragramy obrobki graficznej tj. photoshop, paint shop pro i inne tego typu wykozystują.
    http://www.dafont.com << najwiekszy i najlepszy znany mi zbior darmowychh czcionek.

PS. umiesz instalować czcionki? jak umiesz to zainstaluj, a daje Ci moje słowo ze beda dzialaly w photoshopie

No własnie przed chwilą to odkryłem :P Hehe... Ale dzięki za info i za linka do stronki z fontami!

Uprawnienia umieszczania postów