-
Re: wycieczka
Widzę Filip, że Kazika oboje słuchamy. Jak
dla mnie to jest najlepszy polski wokalista.
-
Re: Martensy
Hehe.... Tak, buty są mi potrzebne na wycieczkę w Pieniny. A co do wódki to może być ale raczej na imprezach a nie w autokarze z nauczycielami czy nawet w ośrodku. Jak tylko zobaczą że piłeś nawet piwo od razu wylatujesz ze szkoły... :/ trochę głupio... i tak samo za palenie papierosów. Ale szkoła ma renome i nie chce sobie popsuć...
-
e tam
Wszędzie za alkohol się wylatuje ale trzeba umieć pić. Nauczyciel przychodzi na tył autokaru to się trzezwiego udaje a jak już ktoś nawet nie jest w stanie słowa "normalnie" powiedzieć to udaje że śpi itp. A w ośrodku nie można? heheh to po co ta wycieczka żeby Pieniny zobaczyć? Pieniny to można w albumie pooglądać. Wycieczka zakładam kilkudniowa i co nic nie wypijesz? heheh człowieku. Jak my robiliśmy w ogólniaku wycieczki kilkudniowe, to w nocy w ośrodku takie libacje odchodzily że hej ( a i koleżanki się przyłączaly nieraz :-) ). Co prawda rano głowa jak Giewont ale klina się brało i wszystko ok. A kolejne nocy historia się powtarzała...
-
Re: e tam
No wlaśnie, brawo dla Filipa
My jedziemy na oboz integracyjny w pazdzierniku i juz liczymy ze 4 litry spirytu pojda i bedziemy rozrabiac z woda na miejscu. Do tego moze jakies winko z wyzszej polki sie wypije(rakie za 5-6zł)
-
Hehe... ale ja jednak wole nie ryzykować. Na jakieś imprezce ok. Ale wole nie na szkolej wycieczce. Może w 2 klasie. W zeszłym roku kilku gości wyleciało ze szkoły za chlanie... Niestety, muszę się wstrzymać i być full abstynent..
-
:-(
Yeter napisał :
"Filip ale nie przejmuj sie, dalej tak jest "
Jak jest jak sam widze ze nie jest: gosciu woli nie ryzykować. Szkoda gadać. Może w 2 klasie napisał , żal mi go. Przypomina mi sie pewna wycieczka, jak jeszcze autokar nie ruszył spod szkoly a już 2 pollitrówki ( w autokarze) wypiliśmy.
-
Re: :-(
Filip przstan dzieciaka namawiac na picie, masz ochote to sie napij, a nie probujesz sprowadzic ludzi na zla droge
TylerPL a moze to byl test na asertywnosc)
-
Kurde! No! Jak bym był w innej szkole to pewnie bym chlał. A że się przeniosłem z jednego LO do Reja 3 dni temu to jestem na innych prawach! nie chce ryzykować i nie musisz pisać że Ci mnie żal. Dziękuje. A z własnego doświadczenia wiem że dobrze można się bawić bez aloholu i zarazem tam gdzie on się leje litrami. A my tam będziemy mieli jeszcze dziennie 5 lekcji... :/ Ale klasa jest zajebista i to się liczy
-
Człowieku w reju to chleją i to równo mam starszych ziomków tam i kazdy na wycieczkach pije.
-
KURDE!!! Sam to powiedziałeś --> starszych! Ja jestem w 1 klasie!!! Wogóle proponuje założyć nowy temat na tym forum o alkoholu i libacjach...
Uprawnienia umieszczania postów