Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Martensy

Mieszany widok

TylerPL
    Guest

Martensy

Czy ktoś z was wie gdzie można w Warszawie kupić te buty? i chodzi mi tu o sklep rzeczywisty a nie intenetowy, bo wyjeżdzam na wycieczkę z klasą w poniedziałek i mam mało czasu na dokonanie zakupu...

Re: Martensy

metro centrum

TylerPL
    Guest

Dzięki! Teraz sobie przypomniałem! DziękI!!!!!!!!

albo marszałkowska niedaleko skrzyżowania ze wspólną

TylerPL
    Guest

Chyba jednak na stacji Centrum na przeciwko sklepu muzycznego. Albo gdzieś tam. I jeszcze od przedstawiciela firmy dostałem maila że w Galerii Mokotów, jeśli też to kogoś interasuje. A co do samych butów, czy ktoś wie czy opłaca się dawać tyle kasy za jakieś buciki ze skóry? Ja sam do końca nie jestem przekonany. Chce je kupić jako buty jesienno-zimowe.

Filip79
    Guest

wycieczka

Dziwne, w profilu masz, że jesteś ze stolicy a na wycieczke z klasa jedziesz. Ecch teraz to wycieczki na zakupy a za moich czasów brało się wódkę i się piło w autokarze bądź pociągu. Jak dojezdzalismy na miejsce to już z reguly wódka sie skonczyla, kasy też specjalnie nie bylo bo już wszystko na wódke poszło. Więc się pożyczało od koleżanek z klasy (one jakoś zawsze były "przy kasie") i do monopolowego a reszta klasy (czyt. wazeliniarze, kujony) do muzeum etc. Niezapomniane czasy :-) ale jak to mówią to se ne vrati.

Re: wycieczka

bo tak jest dalej, Ale może on i jego kumple nie lubią takich uciech i zamiast piwa/wódki wolą kupic buty.

Filip coś mi się zdaje że jemu chodzi o to żeby na wycieczkę kupic buty a nie na wycieczce

Filip79
    Guest

Masz rację chyba. Z drugiej strony warszawiak i sie pyta na forum terrarystycznym gdzie można kupić martensy w jego mieście. Zadzwonil by do kolegi z klasy gdzie można i by się dowiedzial.Cornieszon, dzieki za zwrócenie uwagi.

Filip ale nie przejmuj sie, dalej tak jest

Uprawnienia umieszczania postów