-
Ja, Robot-wrazenia z filmu.
Bylem wlasnie na pokazie przedpremierowym w kinie, i w sumie stwierdzam, ze calkiem calkiem wygaldal ten film...fabula niezgorsza, choc troszke banalna, efekty raczej niezle, choc czasem kuly w oczy male "niedorobki". Will Smith, znany jako clown w polswiatku filmowym tym razem nie bawi widzow do lez swoimi inteligentnymi (?) textami (i bardzo dobrze!), choc czasem walnie jakis glupi text ale ogolnie dialogi sie nie wydluzaly niepotrzebnie i film dosc przyjemny (niektorzy mowia ze to ANIMATRIX...)
jak ktos lubi kino lekkie latwe i przyjemne to polecam- nic nowego, nic rewolucyjnego, czy genialnego, ale w miare sie to spojnie kupy trzyma &:-)=E-<
-
Re: Ja, Robot-wrazenia z filmu.
NA pewno wybiore się do kina, z bardziej ambitnych filmów polecam Efekt motyla
-
-
Byłem tutaj w szwecji na premierze Ja, Robota i film no daje rade jest długi i bardzo ciekawy no a efekt motyla to każdy kto go oglądał to wie koleś miał niezłe blackouty ...
-
Zarówno Ja, Robot i Efekt Motyla podobały mi się jednakowo.
-
Nie oglądałem Robota i fabuła po zajawce wyglądała na denna (ale może się myliłem) a EM tył za......sty!!!!
-
Moim zdaniem:
"Ja, robot" znośny, dość ciekawy ale nie powalający na kolana. W każdym razie warto zobaczyć.
Odnośnie "Efektu motyla" (film z czołówki mojej filmoteki, zaraz po "Zielonej mili" i "6 zmyśle") to gorąco polecam "Oszukać przeznaczenie 2" - film tych samych twórców co "Efekt motyla". Uprzedzam - bardzo realistyczne i drastyczne sceny, zwłaszcza karambolu na autostradzie. Nie oglądać przy dzieciach!
-
w pierwszych scenach Efektu motyla niewiedziałem o co biega, ale później już dokładnie wiedziałem o co chodzi, z całej rodzinki jedynie mój tempy brat nie zrozumiał:-)
Na "ja, robot" chyba sie wybiore do kina bo Ciekawie sie zapowaiada, poczekam jeszcvze az ukaze sie polski film "VINCI"
-
bartekg NooOoOOoo "Oszukać Przeznaczenie 2" wymiata :] wogule sceny wszystkich smierci były bardzo bardzo bardzo realistyczne niewspomne o końcówce jak pocieły gościa blachy z samochodu który właśnie wybuchł
-
To nie były blachy z samochodu tylko ogrodzenie z kilku drutów na słupkach. I to właśnie te druty go zabiły po tym jak wyleciały ze słupkami z ziemi na skutek siły uderzeniowej wybuchającego samochodu. A na koniec scena jak te mięsko spadło na talerz matki była sadystyczno śmieszna... Lol, przynajmniej w kinie w którym byłem był taki sadystyczny śmiech na sali.... :P
Uprawnienia umieszczania postów