-
Technikum Weterynaryjne
wiem zę była taki temat ale było mało odpowiedzi, skończył ktoś taką szkołe ?? znalazłem jedna we wrześni i w nowym targu chodził ktoś tam?
-
Re: Technikum Weterynaryjne
Znam kilka osób które chodzily do wrzesińskiego. Z tego co wiem bardzo ciężko się dostać. Jakbys chciał jakies konkrety daj znac na gg.
-
-
Uważam że dobrze wykładany biol-chem w dobrym liceum też dobrze przygotuje pod kątem studiów weterynaryjnych. Ja jestem na biol-chem'ie i jestem zadowolony.
-
Jest Technikum weterynaryjne nie w Trzciance,tylko w Trzcianie k.Rzeszowa,wielu moich znajomych ukończyło to technikum i jest zadowolonych.
-
Zgadza się, w Trzcianie. Moja pomyłka
-
podzielam zdanie Geralta, mysle ze po bio -chemie w liceum tez da sie dostac na wet. przynajmniej mam taki zamiar ....;] czy wyjdzie to sie okaze...
zastanawialem sie tez nad technikum wet, ale wtedy chyba 4 lata sie siedzi prawda? w liceum troche krocej....
dozuce pytanie odnosnie samych studiow weterynaryjnych , jest ktos w stanie co kolwiek na ten temat? interesuje mnie uczelnia na wroclawskiej akademi rolniczej .... ciezko sie dostac?
Ps. Geralt bio- chem na ktorym roku? ;]
-
Biol-chem pierwszy rok (w Krakowskim XXVI LO).
A co do Wrocławia to słyszałem że jest najlepszy w Polsce, i najtrudniej się tam dostać. Ponoć na wykłady można ze sobą przyprowadzać różne zwierzęta (np. psa, świnki morskie).....
-
ja na roku drugim... powoli do maturki sie szykuje....
n wlasnie takich informacji potrzebuje
Uprawnienia umieszczania postów