Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Technikum Weterynaryjne

Mieszany widok

Technikum Weterynaryjne

wiem zę była taki temat ale było mało odpowiedzi, skończył ktoś taką szkołe ?? znalazłem jedna we wrześni i w nowym targu chodził ktoś tam?

Filip79
    Guest

Re: Technikum Weterynaryjne

Znam kilka osób które chodzily do wrzesińskiego. Z tego co wiem bardzo ciężko się dostać. Jakbys chciał jakies konkrety daj znac na gg.

Pięć lat nowotarskiego Wetu to moje najlepsze lata
    Wspaniała kadra, piękne okolice, specyficzny klimat Szkoła o największym prestiżu wśród Tech. Wet. Jeśli tam się dostaniesz to chętnie podpowiem jak radzić sobie na początku
    Września WTEDY (lata 90te) była na drugim miejscu, natomiast Trzcianka koło Rzeszowa słynęła z tego iż trafiał tam cały wydalony z innych techników element

Uważam że dobrze wykładany biol-chem w dobrym liceum też dobrze przygotuje pod kątem studiów weterynaryjnych. Ja jestem na biol-chem'ie i jestem zadowolony.

Tony_666
    Guest

Jest Technikum weterynaryjne nie w Trzciance,tylko w Trzcianie k.Rzeszowa,wielu moich znajomych ukończyło to technikum i jest zadowolonych.

Zgadza się, w Trzcianie. Moja pomyłka

podzielam zdanie Geralta, mysle ze po bio -chemie w liceum tez da sie dostac na wet. przynajmniej mam taki zamiar ....;] czy wyjdzie to sie okaze...

zastanawialem sie tez nad technikum wet, ale wtedy chyba 4 lata sie siedzi prawda? w liceum troche krocej....

dozuce pytanie odnosnie samych studiow weterynaryjnych , jest ktos w stanie co kolwiek na ten temat? interesuje mnie uczelnia na wroclawskiej akademi rolniczej .... ciezko sie dostac?

Ps. Geralt bio- chem na ktorym roku? ;]

Biol-chem pierwszy rok (w Krakowskim XXVI LO).

A co do Wrocławia to słyszałem że jest najlepszy w Polsce, i najtrudniej się tam dostać. Ponoć na wykłady można ze sobą przyprowadzać różne zwierzęta (np. psa, świnki morskie).....

ja na roku drugim... powoli do maturki sie szykuje....

n wlasnie takich informacji potrzebuje

Uprawnienia umieszczania postów