Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: jasnowidz

Filip79
    Guest

Re: jasnowidz

O nic :-). Ale jak sam zauważyłeś jest to forum "na każdy temat" więc mam prawo wyrazić swój pogląd na temat prezentowanych tu rzeczy. Zgadzasz sie ze mną Mareq?

Prosby o pomoc w rozwiązywaniu zadan juz byly na tym forum i nikomu to nie przeszkadzalo. Widocznie jeszcze Ciebie wtedy nie bylo z nami.

TylerPL
    Guest

Tak, faktycznie, jest to denna strona. Dużo bardziej wole zabawe w "krzyżyki". Jest to karciana sztuczka... Jak kto będzie chciał to moge mu kiedyś pokazać jak jest w Reju... (XI LO im. Reja w W-wie)

Filip79
    Guest

Dzieki Tyler za poparcie.

TylerPL
    Guest

Spoko, na forum w końcu każdy ma prawi wyrazić swoją opinię. Od tego w końcu jest, prawda?

pogląd owszem. Ale jest różnica między wygłaszaniem poglądów a krytykowaniem, zgadzasz sie ze mną?

TylerPL
    Guest

Ale krytyka jest jedną z form wygłaszania swoich poglądów. Zresztą jak bym napisał że "ta strona jest super" też bym wyrażał swoją opinie, tylko że o 180* odwrotną i przez to też bym oceniał tę stronę. Z tego co piszecie na forum nie wolno krytykować i za tym idzie też, że nie wolno wygłaszać wogóle swoich opinii oprócz obojętnych. Tak ja to rozumiem z waszych wypowiedzi.

No dobra. Filipy79, Deathscythe'y i Mefista wszystkie. Może któryś z naszych foumowych Einsteinów zamiast narzekać nam to wyjaśni? Na jakiej zasadzie to działa? Jak nikt się nie złosi na za darmo to wzorem poprzedniego wątku (z kulą) piwo dla każdego (no może nie - tylko dla pierwszego który poda poprawną odpowiedź) kto mi to wyjaśni"

Filip79
    Guest

No właśnie Filip nie widzę tu logicznego wytłumaczenia. Mefisto bzdury plecie mówiąc o zbiorach rozłącznych a twoje wytłumaczenie to już w ogóle się kupy nie ima :/ Co ma piernik do wiatraka?

Uprawnienia umieszczania postów