Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Swieto Miasta

Re: Swieto Miasta

U nas są dni Łęcznej a na przyszły rok JA organizuję na ten czas koncert ACID DRINKERS.

U mnie co roku organizowane są tak zwane "Dni Piastowa". Festyn na całe miasto, wszyscy chlają browar w parku, potem idą na koncert ( ostatnio był "Perfect" ) a potem szwędają się po nocy i demolują różne rzeczy np. Toj Toje i przystanki. Jednym słowem kupa uciech i zabawa po pachy ... :/

U mnie Dni Częstochowy jakos pod koniec wakacji

Kretschmer
    Guest

U mnie w Legnicy są dni Legnicy i święto ogórka (Odziedziczone po niemcach- dawnych gospodarzach):P

A u mnie są Dni Białogardu i Walka o Krowę (moje miasto z sąsiednim mierzą sie w różnych konkurencjach sportowych). Oczywiście wiąże sie to z festynami itp...

u mnie to samo tylko że nazywa się "dni Pruszkowa" są w ten weekend
    jakby co to zapraszam wszystskich

U mnie w Krakowie są "dni Krakowa" (czy jakoś tak) bodajże w lipcu trwają koło 5-6 dni. Występy zespołów i rożne inne imprezy (pokaz sztucznych ogni). W tym roku w ostatni dzień (tj. niedziela), po raz pierwszy jedna z imprez odbywała się w (słynnej chyba w całej Polsce) dzielnicy Nowa Huta (na Alei Róż).

Generalnie (no może poza tym rokiem) są bardziej pokazowe i słynne imprezy, np. wianki

Ty cornieszon, przeciez dni Pruszkowa juz były, wiem bo byłem w tym roku , grał "Bajm"

wiem wiem pochrzaniło mi sie teraz bedzie zakonczenie lata(ale i tak polega na tym samym:P)

Uprawnienia umieszczania postów