-
Re: Konieczność zakładania kagańców dla psów...?
Ja czasami jak gdzieś ide na dzielnice to zakładam smycz, kagańca nigdy. A czasem jak nie mam czasu wyjśc to robie tak że otwieram psu furtke i pies przychodzi za kilka godzin albo jade po niego gdzieś na dzielnice :]
P.S. mój pies tez ma dobrze bo od razu z kojca ma wyjście na łąke która jest ogrodzona, więc nie zawsze musze wychodzić, raczej dla przyjemności.... :]
-
nie wchodzi pod koła? to znaczy że spacerujesz albo po ogrudku albo o 2 albo w twoim mieście jest zakaz jazdy na rowerach
-
Nie, rowerzyści jeżdzą po chodnikach a moj pies po trawnikach łazi, jedyne istoty mające kontakt z nią to koty ktorych populacja na osiedlu sie gwałtownie zmnieszyła ale mi to nie przeszkadza bo nie lubie kotow.
-
ufff, to dobrze ze biega bo trawniku, ale jak wbiegnie na ścieżkę dla rowerzystów i natrafi na mnie to marny jego los :P
-
Jak byla mala to wbiegała ale jak ją przejechał ktoś to sie nauczyła
-
No ja ze swoim jak ide na miasto to na smyczy prowadze... ale kurde przecież nie bede zakładał mu kagańca... wkońcu to berneńczyk :/ On (a raczej ona ) by muchy nawet nie skrzywdził... (no, poza lisami moze :PPP).
-
ja mam 5 miesiecznego amstaff-a i jak z nim wyszedlem na miasto to ludzie odrazu ,, Gdzie pan ma kaganiec przeciez moze kogos moze bajsnąc,, a ja mowie ze ma 5 miesiecy i napewno nie ugryzie a oni i tak swoje.... Policjantom bardzo sie podoba ale Brutusek nie przepada za Niebieskimi wpoiłem mu HWDP :P:P:P:P: hiihih
Uprawnienia umieszczania postów