Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: Żałoba

ancur
    Guest

Re: Żałoba

pac ..... zalosny to ty jestes

dziewczynko poczytaj troche o tym co sie dzieje na swiecie a potem komentuj ok? bo pewnie tylko karmisz sie jakimis "barami" albo '"big brotherami" a bierzesz sie za komentowanie czegos o czym nie masz pojecia..

ancur
    Guest

pac wiesz co ? jesli rzeczywiscie masz 25 lat to szczerze Ci inteligencji wspolczuje bo nawet moja siostra ktora ma 10 lat jest madrzejsza od Ciebie i bardziej rozumie to co sie stało....zastanow sie idioto czy codzinnie ginie 150 niewinnych dzieci z winy jakichs chorych umyslowo ludzi?a jesli masz zamiar wypisywac tu jakies glupoty to lepiej idz na kibel i daj upust swoim emocjom!

"zastanow sie idioto czy codzinnie ginie 150 niewinnych dzieci z winy jakichs chorych umyslowo ludzi" - tylko potwierdzilas swoja inteligencje, elokwencje i wiedze ktora dysponujesz.. no comments..

eee, spokoj mi tu
    i bez wyzwisk!

ludzie nie grzeszacy inteligencja wlasnie maja taki styl jak kolezanka ancur.. ale to moje subiektywne odczucie

Hyh codziennie ginie o wiele więcej dzieci przez takich ludzi i jakoś sie tym nikt nieprzejmuje więc czemu byśmy mieli sie teraz przejmowac ??

ancur
    Guest

nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie odzywaj.filip napisal posta ale nikogo nikt nie zmusza zeby tu pisac!pac jesli dla Ciebie sa zalosne "cyfrowe imitacje zniczy"to nie musisz ich tu wpisywac...mam nadzieje ze nigdy nie spotka Cie taka tragedia jak tamtych ludzi...szkoda tylko ze nawet w tak smutnym temacie musi sie znalezc ktos kto wszystko i wszystkich krytykuje .....

Coz, a dlaczego mialabym sie dostosowac? Czy oglosiles na forum zalobe po smierci ludzi w tunelu w Alpach? Czy oglosiles zalobe z powodu smierci ludzi w tajfunie na Filipinach? Czy oglosiles zalobe z powodu dzisiejszego wypadku, ktory widzialam w Lubinie, jadac od rodzicow? Czy oglosiles zalobe, ze w Chinach byla powodz i zginelo 2 tys. ludzi? Czy oglosiles zalobe, jak umarlo tysiace dzieci z glodu w Etiopii? Itd. itp.

Darujcie, ale naprawde jest to hipokryzja. Dlaczego mam sie dostosowywac? Nie moge wypowiedziec swojego zdania? Mam takie zdanie, jakie mam. Pewnie, zal dzieciakow, ale jak Filip oglasza (autorytatywnie, no no) zalobe dla ofiar terrorystow, to niech tez oglosi zalobe po Czeczencach zamordowanych przez Rosjan. Na pewno terrorysci Czeczenscy poszli zamordowac dzieci, bo sie nudzili... Od razu zaznaczam, ze nie czepiam sie narodowosci, tylko ogloszonego "dnia zaloby".

Filip, jestes moderatorem zaangazowanym politycznie, czy co??? Po co oglaszac takie rzeczy? od tego jest Rosja, to ich kraj... Nie widze powodu, aby oglaszac te "zalobe" w Polsce, na forum terrarystycznym...

nie znasz realiow kolezanko i widzisz tylko to co Ci puszczaja w telewizji "live".. a innych faktow to oczywiscie nie znasz no bo przeciez Cie to nie interesuje.. a jesli jestes "tabula rasa" w danym temacie to sie nie udzielaj i nie oceniaj danej sytuacji ktora trwa juz ponad 10 lat przez pryzmat kilku godzin ktore zobaczylas w telewizji.. ok?

KONIEC TEMATU..

Uprawnienia umieszczania postów