-
Re: Żałoba
Coz, a dlaczego mialabym sie dostosowac? Czy oglosiles na forum zalobe po smierci ludzi w tunelu w Alpach? Czy oglosiles zalobe z powodu smierci ludzi w tajfunie na Filipinach? Czy oglosiles zalobe z powodu dzisiejszego wypadku, ktory widzialam w Lubinie, jadac od rodzicow? Czy oglosiles zalobe, ze w Chinach byla powodz i zginelo 2 tys. ludzi? Czy oglosiles zalobe, jak umarlo tysiace dzieci z glodu w Etiopii? Itd. itp.
Darujcie, ale naprawde jest to hipokryzja. Dlaczego mam sie dostosowywac? Nie moge wypowiedziec swojego zdania? Mam takie zdanie, jakie mam. Pewnie, zal dzieciakow, ale jak Filip oglasza (autorytatywnie, no no) zalobe dla ofiar terrorystow, to niech tez oglosi zalobe po Czeczencach zamordowanych przez Rosjan. Na pewno terrorysci Czeczenscy poszli zamordowac dzieci, bo sie nudzili... Od razu zaznaczam, ze nie czepiam sie narodowosci, tylko ogloszonego "dnia zaloby".
Filip, jestes moderatorem zaangazowanym politycznie, czy co??? Po co oglaszac takie rzeczy? od tego jest Rosja, to ich kraj... Nie widze powodu, aby oglaszac te "zalobe" w Polsce, na forum terrarystycznym...
Uprawnienia umieszczania postów