Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 61

Wątek: Żałoba

Re: Żałoba

['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

['][']['][']['][']

['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

niech im ziemia miękka będzie

['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

sorry ale to jest hipokryzja.. na swiecie z powodu wojen, wasni i glodu gina tysiace dzieci CODZIENNIE.. czemu codziennie nie oglaszacie zaloby?? bo nie pokazuja tego w telewizji??

wybaczcie ale takie oglaszanie zaloby na forum jest conajmniej nie na miejscu..

Może co niektórzy będą chcieli mnie za to pożreć żywcem, ale wydaje mi się, że sam wiem, kiedy powinienem obchodzić żałobę. Bynajmniej nie potrzebuję do tego żadnego przykazania.
    Zgadzam się tutaj z Pac-iem. Wszelkie żałoby państwowe, forumowe itp. są dla mnie zwykłą pokazówką.
    Takie jest moje zdanie.

Filip79
    Guest

Pac, jak Ci sie nie podoba na tym forum nikt Cię nie zmusza żebyś tu był. Jak jestes to wypadałoby się dostować.

I czemu mój post z wczoraj został stąd skasowany?
    Kasowanie postów "śmiesznych, zabawnych , z grami itp." to jakaś kompletna bzdura, co mnie obchodzą jakieś ruski?

Dokłanie , szkoda mi tych ludzi , ale po co ma tu robić jakieś świeczki , po co kasowac posty myszy??? Paranoja kasowanie postów bo sa smieszne? co to zmieni? większosc z was stawia tutaj swieczki i inne kondolencje a w rzeczywistosci napewno wogóle sie tym nie przejmujecie , takze też uważam ze należy ten cyrk zakończyć

ancur
    Guest

moze nie od razu zaloba ale wspolczucia dla rodzin tych zmarlych w tej strasznej tragedii ( ' )

a co to jest nawias, apostrof, nawias?? jakas cyfrowa imitacja znicza??? isc i zapalic prawdziwy znicz a nie jakies bzdurne wstawianie nawiasow..

['][']['][']['] - co to jest??? ZALOSNE!!!!

baryla
    Guest

Wedlug mnie po czesci wszyscy ludzie sa odpowiedzialni za takie tragedie. Po co wogole te glupie wojny. Nie mozna by tak aby wszyscy ludzie na Ziemi nie mowie zeby sie kochali ale chociaz okazywali sobie szacunek. Przez glupote ludzi zginelo tyle niewinnych dzieci i pewnie wiekszosc z nich sie zastanawialo co one zrobily ze spotyka je taki los a prawda jest taka ze one nic nie zrobily tym czeczenom :-/. Ale dzieci w Afryce tez gloduja i jakos o nich sie tyle nie mowi a to tez jest straszna meka umierac z glodu lub gdy powoli wykancza je AIDS !! Takie jest moje zdanie.

['] ['] ['] ['] ['] [']
    POKOJ ICH DUSZOM !!

Uprawnienia umieszczania postów