-
Re: Aparaty cyfrowe
A ja mam Canona S50 , 5 mln pixeli super. Apara robi piękne zdjęcia. Polecam ! Mam kilkanaście fotek pajączków i zwierząt które widziałem na wakacjach w Grecji , tylko nie umiem tego wstawić. Ktoś pomoże ?
-
ja mam Canon Powershot A 70 jestem zadowolony,ale czegos temu aparacikowi brakuje... wiem, ze jest to nie precyzyjne, ale ja odnosze wrazenie, ze on niby wszystko ma, ale cos tam nie gra jak powinno, nie wiem co
-
ja mam canona Powershot a 60. bardzo dobry aparat nie narzekam i cenowo niedrogi miałem HP PHOTOSMART 435 straszna lipa wyswietlacz jest tak przerypany a dobre zdjecie nim zrobic to naprawde dobre swiatło trzeba było trafic.
-
Photosmart 435 był największą porażką HP jaką widziałem już mój starszy od niego model robi lepsze zdjęcia ale tak to jest jak się wstawi kiepską matryce i wystawi aparat tylko jako zapychacz rynku
-
jesli chodzi o optyke to najlepsze sa Olympus i Minolta.
-
całkiem fajny apart jest fuji s20pro... zasadniczo, z wygladu niczym sie nie rozni od s7000, jednak wszystko co bylo do poprawienia zostało poprawione: vignietowanie, kolory, biel... cena w sklepie sięga prawie 4000zl, a na allegro mozna juz za 3200kupic.
dodatkowym atutem, jest tryb supermacro, niespotykane w zadnym innym aparacie w tym przedziale cenowym - od 1cm!
-
a ja mam starego Olympusa c2100uz tzw UZI zrobiłem nim kilkanaście giga zdjęć - wszystkie fotki na biofilu :0 i nie zamieniłbym go na nic!
miałem w rękach sony f717, który nie był w stanie bez podpórki zrobić ostrego zdjęcia makro np-jak zobaczyłem w terra jakąś fajną scenkę wymagającą refleksu od fotografującego....
System stabilizacji obrazu to chyba najważniejsze (aby był) - przy zakupie cyfrówek
-
Ja mam Fuji Fine pix s 3000. 3.2 mln pixeli ale zdjecia pienkne. Cena też niezbyt mocno wygurowana
Uprawnienia umieszczania postów