Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Aparaty cyfrowe

Mieszany widok

Aparaty cyfrowe

Jakie posiadacie cyfrówki ,czy jesteście z nich zadowoleni ,jakie mają wady zalety itp...

MataManX
    Guest

Re: Aparaty cyfrowe

Ja mam antyczny już aparat Hp 320 - 2,1 MP i jestem z niego zadowolony zarówno z jakości zdjęć jak i z tego ile razy juz spadł na ziemię i cały czas jest ok

Dark Raptor
    Guest

Osobiście nie mam jeszcze cyfrówki, ale często bawię się Nikonowskim Coolpixem 5000. Wadą tej serii jest cena (zwłaszcza nowe modele), słaby wyświetlacz (w nowych chyba poprawili), długi czas między kolejnymi fotkami na AF, słaba jakość zapisywanych filmów (format *.mov).
    Ale mają kapitalnego zooma, wygodną obsługę, niezłe odwzorowanie, kupa opcji. Można je zestawiać z dodatkowym sprzętem (binokulary, lampy itp.). Zalety przeważają nad wadami, więc planuję kupno modelu 5400. Polecam!

Ja bawiłem sie Sony dsc-505 ,niezły aparacik ,świetne zdjecia wychodziły ale dosyć ciężki i nieporęczny ,korzystałem tez z aparatu Trust-ta firma to nieporozumienie na rynku ,kiepskie zdjęcia ale za to dość tanie aparaty...zastanawiam się nad kupnem Canona z seri G ,narazie stać mnie tylko na serie z G1 ...

MataManX
    Guest

Trust powinien być karalny, one maja optyke z tworzyw sztucznych a nie ze szkła swoją drogą największe wrażenie do tej pory sprawił na mnie Sony Cyber-Shot DSC-F717( niegdyś aparat o najwyższych parametrach z pośród produkowanych) i jego następca Sony Cyber-Shot DSC-F828 dwa piękna aparaty a co najlepsze F 717 już jest we wmiare przystępnych cenach

Ja mam Canon PowerShot S1 IS. Jestem z niego bardzo zadowolony. Ma przeciętną matrycę 3,2 Maga pixela, ale jego dużym plusem jest 10-krotny zoom optyczny i system stabilizacji obrazu. A ponadto można nim nagrać nawet godzinny film (przy odpowiednio dużej karcie pamięci ) w bardzo dobrej jakości.

ja mam olympusa c-460 i takze jestem zadowolony.. nie mam go dlugo wiec potencjalnych wad jeszcze nie zauwazylem.. ale zdjecia wychodza calkiem ladne.. mozna zobaczyc do dzialu "zdjecia"

Posiadam Canona Ixusa 430...robi niesamowite fotki w skali makro...polecam bo aparacik jest cool ...wad jeszcze nie znalazlem....a zalet tysiace..Pozdro

TylerPL
    Guest

Ja mam Sony'ego 3.2 MP. Jaki dokładnie to nie powiem. Zdjęcia wychodzą świetne! Polecam Sony!

dee jay
    Guest

minolta dimage A1 5 mln pikseli

Uprawnienia umieszczania postów