Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Advanced Archive Password Recovery

Mieszany widok

Advanced Archive Password Recovery

witam właśnie ściągłem sobie ten program i kurde niejest on pełny potrzebuje doniego Registration code może ktoś ma?? potrzebuje w pełni tego programu bo mam spakowanego quake 3 arena i niemoge rozpakować bo jest założone hasło...

Re: Advanced Archive Password Recovery

Poszukaj tutaj:

www.astalavista.com. Tylko zaopatrz się w jakiegoś dobrego antypopup-a.

hmmm najpierw przeszukuje sieć a potem zgłaszam się tu ... i zgłosiłem się tu bo nic nie znalazłem...

A jaką masz wersję programu?

Hmmm, wszedłem na szybko w Astalavistę i już w drugiej wyszukiwarce coś znalazłem.
    Nie pomyliłeś przypadkiem Astalavisty z Altavistą?

nie znam tą wyszukiwarke a może źle coś wpisywałem hmm...

oki już znalazłem ale coś szfankuje ten program mam wersje 2.20 i jak włączam żeby rozszyfrowywał to nic sie niedzieje hmm...

A bawiłeś się już kiedyś takim programem? Masz do wyrobu kilka metod działań. Brutalną, słownikową i mieszaną.

Proponuję od razu zacząć od najdłuższej, czyli brutalnej. Musisz ustawić długość spodziewanego hasła, zakres znaków (litery małe/duże, cyfry, znaki specjalne) i czekać, czekać, czekać....

Przy ośmiu znakach zaczynają się kwiatki. Od dziewięciu czas łamania idzie w tygodnie. :]

To nie jest tak, jak pokazuje się w holiłóckih filmach pokroju 60 sekund itp.

Uprawnienia umieszczania postów