Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Sny.. Konkurs na najdziwniejszy!! :D

ponczos
    Guest

Sny.. Konkurs na najdziwniejszy!! :D

Do wygrania miano dziwaka. )

Dziś w nocy śniło mi się że razem z G. pulchrą mam w terrarium kota.. ://

Re: Sny.. Konkurs na najdziwniejszy!! :D

mi sie snilo ze bylem bardzo wysoki

hehe mi sie raz śniło że jestem tym kolesiem z GTA3 i było fajnie ...

chrzanu
    Guest

A mi się śniło że byłem w chyba 10 piętrowym więzieniu i poszliśmy do kumpla z kumplami i mu rzucaliśmy szlugi przez dziurawe drzwi, a potem nagle się "przeteleportowałem" (czy jaoś tak) do celi, a później to wiadomo... TRZEBA IŚĆ DO SZKOŁY :/

Mi się kilka dni temu śniło że uciekła mi z terra geniculata i goniłem ją po jakiś górach, polach i cholera wie czym jeszcze, po czym gdy udało mi się ją dogonić wyciągnęłem zza kurtki kasete VHS i powiedzialem do wystraszonego pajączka "nie przewinełeś!".

Powalony sen :P

Sen na temat terrarystyczny ?
    Moje sny raczej nie maja nic wspolnego z terrarystyka...
    Snią mi się rózne koszmary, np: Psy rozszarpują moje zwłoki pod mostem, w snach zwiedzam zakłady pogrzebowe, kostnice itp. a dzisiaj w nocy snilo mi się, że przejechał mnie pociag. )))) mam tytuł dziwaka ?

arturku, ciebie to uz do zadnego gatunku nie da sie zaliczyc :>
    mnie bardzo czesto snia sie sny "fabularne", na podstawie niektorych napisalam rozbudowane opowiadania s-f
    jakis czas temu snilo mi sie, ze poszlam na zaplecze pewnej egzotycznej restauracji, gdzie w korytku siedzialo stado agam brodatych czekajacych na przyrzadzenie z nich potraw. te agamki byly niebiesko-pomaranczowe, i wyblagalam kucharke, zeby mi je odsprzedala, bo to byl jakis super rzadki gatunek ;-) potem snilo mi sie, ze po kolei ogladalam im wszystkim pory udowe, bo chcialam znalezc samiczke dla mojego Agamka rotfl

Atrax Robustus
    Guest

Rammstein, kroi nam sie nowy patolog sadowy . Ucz sie, beda z Ciebie ludzie.
    Sluchaj mniej kredek i czytaj mniej o szatanie, chodz mniej na cmentarze i tak dalej

Mi z kolei rzadko kiedy cokolwiek sie sni. Tzn. na pewno cos mi sie tam sni, ale bardzo rzadko cos pamietam.

Wiem tylko, ze jesli chodzi o dziwne sny, to mialem cos takiego:
    Przysnily mi sie czarne psy, w tym samym dniu zlamalem reke
    Sen powtorzyl sie jakis czas pozniej, w tym dniu czulem sie makabrycznie i prawie stracilem przytomnosc.
    Sen powtorzyl sie znowu i okazalo sie, ze moja rodzinka zostala oszukana przez dluznika.

Pozniej juz mi sie nie snilo to

Ale tak ogolnie, to nie mam zadnych sennych excesow

czesto mi sie sni jak skorpion i ptasznik spia w jednym terrarium i sa w przyjazni.jak sie nbudze to zagladam do terra czy pajaka czasami skorpa nie odwiedzil.

Deathscythe
    Guest

Mi się śniło że byłem blantem i mój najlepszy ziomek chciał mnie spalić To było straszne...

Uprawnienia umieszczania postów