-
Sny.. Konkurs na najdziwniejszy!! :D
Do wygrania miano dziwaka. )
Dziś w nocy śniło mi się że razem z G. pulchrą mam w terrarium kota.. ://
-
Re: Sny.. Konkurs na najdziwniejszy!! :D
mi sie snilo ze bylem bardzo wysoki
-
hehe mi sie raz śniło że jestem tym kolesiem z GTA3 i było fajnie ...
-
A mi się śniło że byłem w chyba 10 piętrowym więzieniu i poszliśmy do kumpla z kumplami i mu rzucaliśmy szlugi przez dziurawe drzwi, a potem nagle się "przeteleportowałem" (czy jaoś tak) do celi, a później to wiadomo... TRZEBA IŚĆ DO SZKOŁY :/
-
Mi się kilka dni temu śniło że uciekła mi z terra geniculata i goniłem ją po jakiś górach, polach i cholera wie czym jeszcze, po czym gdy udało mi się ją dogonić wyciągnęłem zza kurtki kasete VHS i powiedzialem do wystraszonego pajączka "nie przewinełeś!".
Powalony sen :P
-
Sen na temat terrarystyczny ?
Moje sny raczej nie maja nic wspolnego z terrarystyka...
Snią mi się rózne koszmary, np: Psy rozszarpują moje zwłoki pod mostem, w snach zwiedzam zakłady pogrzebowe, kostnice itp. a dzisiaj w nocy snilo mi się, że przejechał mnie pociag. )))) mam tytuł dziwaka ?
-
arturku, ciebie to uz do zadnego gatunku nie da sie zaliczyc :>
mnie bardzo czesto snia sie sny "fabularne", na podstawie niektorych napisalam rozbudowane opowiadania s-f
jakis czas temu snilo mi sie, ze poszlam na zaplecze pewnej egzotycznej restauracji, gdzie w korytku siedzialo stado agam brodatych czekajacych na przyrzadzenie z nich potraw. te agamki byly niebiesko-pomaranczowe, i wyblagalam kucharke, zeby mi je odsprzedala, bo to byl jakis super rzadki gatunek ;-) potem snilo mi sie, ze po kolei ogladalam im wszystkim pory udowe, bo chcialam znalezc samiczke dla mojego Agamka rotfl
-
Rammstein, kroi nam sie nowy patolog sadowy . Ucz sie, beda z Ciebie ludzie.
Sluchaj mniej kredek i czytaj mniej o szatanie, chodz mniej na cmentarze i tak dalej
Mi z kolei rzadko kiedy cokolwiek sie sni. Tzn. na pewno cos mi sie tam sni, ale bardzo rzadko cos pamietam.
Wiem tylko, ze jesli chodzi o dziwne sny, to mialem cos takiego:
Przysnily mi sie czarne psy, w tym samym dniu zlamalem reke
Sen powtorzyl sie jakis czas pozniej, w tym dniu czulem sie makabrycznie i prawie stracilem przytomnosc.
Sen powtorzyl sie znowu i okazalo sie, ze moja rodzinka zostala oszukana przez dluznika.
Pozniej juz mi sie nie snilo to
Ale tak ogolnie, to nie mam zadnych sennych excesow
-
czesto mi sie sni jak skorpion i ptasznik spia w jednym terrarium i sa w przyjazni.jak sie nbudze to zagladam do terra czy pajaka czasami skorpa nie odwiedzil.
-
Mi się śniło że byłem blantem i mój najlepszy ziomek chciał mnie spalić To było straszne...
Uprawnienia umieszczania postów