Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: Dramat w Rosji

TylerPL
    Guest

Re: Dramat w Rosji

Te kobiety które się wysadzają w metrze czy w samolocie straciły własne dzieci, mężów, rodzine na tej wojenie. Nie to żebym je usprawiedliwiał, ze zabijają setki niewinnych ludzi ale im współczuje. Nie wiem nic bo dopierwo wróciłem ze szkoły... LO to już nie jest 6 lekcji i to na odwal... Tutaj trzeba się uczyć... :/ a klase mógł bym mieć lepszą... Może się przeniose.... Jest ktoś na tym forum z Mickiewicza, albo Reja?

Atrax Robustus
    Guest

Tak, jestem za kara smierci, ale nie chcialem, by dyskusja zeszla na ten tor, bo nie da sie tutaj wykazac co jest sluszne a co nie. Wedlug mojej interpretacji, czlowiek mordujacy drugiego czlowieka, zrzeka sie pisanego mu prawa do zycia.

Ty mozesz miec inna interpretacje, ale ja nie bede wdawal sie w dyskusje o slusznosci kary smierci, bo nie dojdziemy do porozumienia

niestety rodzaj ludzki jest ulomny.. moze ewolucja to zmieni.. chociaz to tez watpliwe bo od zawsze ludzie sie morduja..

ps . ja tez jestem za karą śmierci .......

ale to już na inny temat ...

witam
    pac dlaczego ty tak bronisz czeczeńców?

Rozumiem Cie Pac.Wyobrazcie sobie jakby wam zabili cala rodzine.bylibyscie zadni zemsty.nie ma kary smierci.i chocby ich zlapali to beda zyc w wiezieniu.i to ma byc sprawiedliwosc?????????
    Smierc za smierc!!!!

ja tylko mowie ze nie mozna tak normalnie osadzac czeczenow bo wina lezy posrodku ze wskazaniem na ruskow.. to co sie dzisiaj stalo jest niczym w porownaniu z tym co ruscy robia w czeczenii..

Uprawnienia umieszczania postów