Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Wątek: Dramat w Rosji

Atrax Robustus
    Guest

Re: Dramat w Rosji

Niestety z terrorystami nie powinno sie negocjowac i dyskutowac, a rownac ich z gruntem.... wszystkich, ktorzy odwazyli sie podniesc reke na ludnosc cywilna.
    Nie istnieja tu okolicznosci lagodzace, chocby nie wiem, jakich ci bojownicy doznali strat od Rosjan. Po prostu mordowanie dzieci nie moze byc usprawiedliwiane, nawet przez najgorsze schorzenia/patologie/ideologie. Czlowiek mordujacy bezbronne dziecko nie powinien miec miejsca na ziemi.. czy to rusek, czeczen, polak, czy starozytny mongol...
    Teraz media winia Rosjan o smierc dzieci, ale nikt nie mowi o tym, ze czecznie poprosili Rosjan o zabranie cial z sali, a gdy tylko drzwi sie uchylily, dzieci zaczely uciekac i czecznie otworzyly ogien do dzieci.
    W tym naszym porabanym kraju skonczy sie na tym, ze gdy Rosjanie znajda w koncu i zabija te mendy, to zaczna u nas ludzie krzyczec ze dopuscili sie okrutnego morderstwa na terrorystach. :/
    W mordzie takim jak ten, nie powinny byc brane pod uwage zadne okolicznosci lagodzace... Jedynym jezykiem, jakim powinno sie do nich mowic, jest jezyk seryjki z magazynka.
    heh - wlasnie slysze, ze teraz te zloby dorwaly w szkole grupke dzieci (wciaz tam sa) i teraz oslaniaja sie nimi.
    Hanba po prostu. Tacy ludzie nie maja prawa oddychac i bede mial wielka ulge, jak juz zostana zabici.
    Moje wypowiedzi potepiaja wszystkie przejawy ludobojstwa i mordowania cywili. Kazdy bydlak, ktory popelnia ten czyn (bez wzgledu na narodowosc), w moim mniemaniu dobrowolnie zrzeka sie prawa do zycia.

powiedz mi Atrax co to za hipokryzja??? niewinnych dzieci nie mozna zabijac a niewinnych mezczyzn albo kobiety mozna??? zycie doroslego czlowieka jest mniej warte niz zycie dziecka?? odpowiedz mi bo nie rozumiem..

Atrax Robustus
    Guest

Czytaj dokladniej:
    "Niestety z terrorystami nie powinno sie negocjowac i dyskutowac, a rownac ich z gruntem.... wszystkich, ktorzy odwazyli sie podniesc reke na ludnosc cywilna."

Juz chyba prosciej nie umiem, ale...: smierc dla mordercow.

W slowach "ludnosc cywilna" masz chyba odpowiedz na swoje pytanie.

ach sorry.. za szybko czytalem..

i z tym sie zgadzam: "smierc dla mordercow"

Atrax Robustus
    Guest

A chyba juz nie musze tlumaczyc terminu "ludnosc cywilna"

Atrax Robustus
    Guest

O i doszlismy do ladu
    Wlasnie o to mi chodzilo.

tylko ze niestety nie da sie zmienic mentalnosci calych narodow.. ani rosjan ani czeczenow ani amerykanow ani irakijczykow ani zydow ani palestynczykow etc.. i niestety bedzie sie tak ciaglo w nieskonczonosc..

czyli jesteś za karą śmierci z tego co widze

oczywiscie ze tak.. dla mordercow strzal w leb..

Atrax Robustus
    Guest

Niestety tak bedzie sie dzialo, bo w kazdej wojnie ktos widzi korzysci, ktos widzi ideologie. Machina wojenna bedzie trwala, dopoki bedzie istnial rodzaj ludzki i nie sadze, aby kiedys cos zmienilo sie na lepsze.

Uwazam, ze we wszelkiego rodzaju konfliktach, wina lezy po stronie fanatykow.
    Rosja nie jest zla, Islam tez nie, tak samo Zydzi. Zli sa tylko fanatycy i ludzie, ktorzy w swych celach zapominaja o innych. W koncu ci ludzie sa powodami chyba wszystkich wojen.

Uprawnienia umieszczania postów