-
Dramat w Rosji
Właśnie odbijali zakładników.
Bater z TVN ranny.
Chaos, nie wiadomo jakie są straty. Na CNN wyglądało to kiepsko.
-
Re: Dramat w Rosji
oglądałem podobno są zabici
-
Z tego co widziałem może być sporo ofiar. Zwłaszcza wśród dzieci. Koszmarny chaos, jak na Dubrowce.
Baterowi nic się na szczęście nie stało (obok niego wybuchł granat).
-
Bater jest ranny w Ręke... Ale na TVN mówili że nic mu nie będzie :] a na CNN właśnie była kolejna wymiana strzałów...
-
Poczekam do wieczora na podsumowanie. Ale mówię, nie wygląda to dobrze. Mam tylko nadzieję, że nie będzie takiej masakry jak na Dubrowce czy Budionowsku. Szkoda dzieciaków.
-
wielka szkoda wkońcu niczego nie są winni...
-
Nie cierpie "bojownikow o wolnosc", ktorzy w swoich celach wykorzystuja badz zabijaja niewinne osoby, a w szczegolnosci dzieci... Wielcy mi "bojownicy" i "patrioci", odwazni, aby grozic dzieciom :/
-
jaki maja wybor? rosjanie nie patrza kogo zabijaja w czeczenii..
-
Tak, ale czym innym jest już atak wymierzony bezpośrednio w niewinnych ludzi, zwłaszcza dzieci. Może zbombardowały Grozny, robiły akcje zwalczania partyzantów?
Dla mnie ktoś kto mówi, że broni wolności i zabija cywilów nie jest wiarygodny.
"Bojownicy" mogli zaatakować inne cele, wybrali szkołę. Wiedzieli na co się porywają i to chyba coś znaczy.
Nie będę usprawiedliwiał ataków Rosji na Czeczenię, bo sam jestem temu przeciwny, ale teraz to oni przegięli.
-
"Dla mnie ktoś kto mówi, że broni wolności i zabija cywilów nie jest wiarygodny" - wiec przestan wierzyc rosjanom.. a nie oceniaj czeczencow..
Uprawnienia umieszczania postów