-
Moj dziadek i swierszcz
Jak co roku dawalem mojemu dziadkowi na urodziny jakies zwierzatko.Byl juz krolik ,papuga ,rybka.W tym roku wyczerpaly mi sie pomysly i dalem dziadkowi w czerwcu malego swierszczyka zaraz po wylegu.Wyjechalem na wakacje,zapomnialem kompletnie o swierszczu,przyjezdzam do dziadka ,slysze cykanie.Kurde co to moze byc .Wchodze do kuchni patrze a to juz calkiem dorosly samiec swierszcza ktorego mu dalem.Bylem w szoku.Babcia zaczela mi opowiadac jak to dziadek codziennie daje mu troche wody ,wymienia pokarm,nawet zrobil mala klatke zeby mogl go wypuscic na trawnik.A my terrarysci karmimy takiego gadziora biednymi swierszczykami!!!!
-
Re: Moj dziadek i swierszcz
to nadrugi raz dziadkowi nimfe pajączka blondi pojedz na wakacje a blondi już będzie miała 10cm ...
-
-
FAJNY PRE3ZENT ZA 20GR
-
Nieliczy sie cena tylko gest ...
-
Szkoda tylko, że świerszczyk nie dotrwa nawet do następnych urodzin.
-
Heh, ja chciałbym żeby moje "dziadostwo" miało taki stosunek do zwierzów...bo pająków sie boją jak ognia piekielnego, czy innego gniewu O.Rydzyka
-
Hehehe pozdrów dziadka, a z blondu to bardzo dobry pomysł
-
Tak, fajny dziadek. Ja już nie mam dziadków, za to 2 babcie... :\ A słyszłem że dziadek mojej kolerzanki hodował kiedyś gekona...
-
Faktycznie fajny dziadek Widać ze kocha przyrodę skoro nawet takim świerszczem się zaopiekował. Daj mu pajączka następnym razem
Uprawnienia umieszczania postów