Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: MECZENIE ZWIERZAT

Mieszany widok

MECZENIE ZWIERZAT

Hej!Mam pytanie.Moze mi ktos powiedziec gdzie nalezy sie zglosic w celu zlozenia skargi dotyczacej meczenia zwierzat??Pilne!

Re: MECZENIE ZWIERZAT

Straz miejska. Oprocz tego funkcjonuje specjalny telefon pod ktory mozesz zadzwonic, lecz go nie pamietam. Zadzwon na informacje i spytaj sie o ten numer.

TOZ - towarzystwo opieki nad zwierzetami...

Jarek Zajączkowski
    Guest

Policja 997. Na podstawie ustawy o ochronie zwierząt (ogólnie)

riwe
    Guest

zadzwoń na policje (997) i podaj adres w którym się to zdarzenie odbywa a oni albo przyjdą sami albo przydzielą funkcjonariusz straży miejskiej

POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH TERRARYSTÓW :-) alan

a co jest męczone i jak???

Kapucynka jest trzymana w klatce wielkosci 180/80/60, na blasze i tekturze u spodu, jak dla mnie to nie jest przepisowe. a co wy myslicie?pozatym jest strasznie chuda. jak dla mnie to sprawa dla prokuratora.

PaWeL^
    Guest

czesc

czyli jeżeli w pewnym sklepie są złe warunki i powiedzmy zadzwonie na 997 i co to pomoże ?? - oni nie znają sie na gadach - tak jak sprzedawca z sklepu do ktorego nie mam juz sił wchodzic (pyton królewski i boa dusiciel - w 1 terrarium i mają mniej więcej tak sucho jak mój gekon lamparci, legwan zielony trzymany na piasku, bez UV, pojemnik z zieloną wodą, kameleon bez UV, z zwykłą żarówką zchowaną w sztucznych roślinach po których kameleon chodzi-pułapka, gekony lamparcie trzymane na piasku, karmione mącznikami itp. nie wspomne ze zadne z tych biednych gadzinek nie ma kryjówki)

dr Robert
    Guest

Jedno to względy humanitarne, a drugie to fakt, że kapucynki są na listach CITES. Ciekawe czy sprzedawca ma papiery.

Nie ma papierow zwierzak jest nielegalnie, i to wiem bardzo dobrze.Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów