-
MECZENIE ZWIERZAT
Hej!Mam pytanie.Moze mi ktos powiedziec gdzie nalezy sie zglosic w celu zlozenia skargi dotyczacej meczenia zwierzat??Pilne!
-
Re: MECZENIE ZWIERZAT
Straz miejska. Oprocz tego funkcjonuje specjalny telefon pod ktory mozesz zadzwonic, lecz go nie pamietam. Zadzwon na informacje i spytaj sie o ten numer.
-
TOZ - towarzystwo opieki nad zwierzetami...
-
Policja 997. Na podstawie ustawy o ochronie zwierząt (ogólnie)
-
zadzwoń na policje (997) i podaj adres w którym się to zdarzenie odbywa a oni albo przyjdą sami albo przydzielą funkcjonariusz straży miejskiej
POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH TERRARYSTÓW :-) alan
-
a co jest męczone i jak???
-
Kapucynka jest trzymana w klatce wielkosci 180/80/60, na blasze i tekturze u spodu, jak dla mnie to nie jest przepisowe. a co wy myslicie?pozatym jest strasznie chuda. jak dla mnie to sprawa dla prokuratora.
-
czesc
czyli jeżeli w pewnym sklepie są złe warunki i powiedzmy zadzwonie na 997 i co to pomoże ?? - oni nie znają sie na gadach - tak jak sprzedawca z sklepu do ktorego nie mam juz sił wchodzic (pyton królewski i boa dusiciel - w 1 terrarium i mają mniej więcej tak sucho jak mój gekon lamparci, legwan zielony trzymany na piasku, bez UV, pojemnik z zieloną wodą, kameleon bez UV, z zwykłą żarówką zchowaną w sztucznych roślinach po których kameleon chodzi-pułapka, gekony lamparcie trzymane na piasku, karmione mącznikami itp. nie wspomne ze zadne z tych biednych gadzinek nie ma kryjówki)
-
Jedno to względy humanitarne, a drugie to fakt, że kapucynki są na listach CITES. Ciekawe czy sprzedawca ma papiery.
-
Nie ma papierow zwierzak jest nielegalnie, i to wiem bardzo dobrze.Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów