Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: fajnie bylo w szkole

Re: fajnie bylo w szkole

a ja bimbam na bude, a nawet jestem zadowolona, ze znowu jest rok szkolny (wtedy dni spedzam bardziej systematycznie i zorganizowanie). caly moj klopot to wyrycie historii sztuki na mature, o polski i angielski w ogole sie nie boje.

TylerPL
    Guest

a ja się boje o wszystko! Bo jestem w szkole gdzie nauczyciele są bardzo wymagający a całe gimnazjum przejechałem na 3. A teraz będe się musiał wziąć do nauki. Jedyny przedmiot o jaki się w zasadzie nie boje to matma - miałem wymagającą nauczycielkę i dziękuje jej za to! A boje się o fizyke bo się wogóle nie uczyłem. Na klasówce wyjmowało się zeszyt i spisywało coś a poźniej nawet jak źle było ta facet wstawiał chociaż te 4 za to że wzory były... Ale nic przez to się nie nauczyłem... :\

Atrax Robustus
    Guest

hehe
    Ja powiem tak.. z ta moja fizyka, to o wiele bardziej wolalbym miec 2 i cokolwiek umiec, niz miec 3 fuxem i nie wiedziec NIC .

redknee
    Guest

tez jestem na mat- inf i znam juz 5 osob :P

fajnie jest tylko dupiana wychowaczyni, stara grzybiara

A ja mam jeszcze miesiąc wakacji

atrax dokładnie jak u mnie nic nie umiem a mam 4 i dokładnie mam taki sam dylemat, naszczescie mam jeszcze troche czasu , choć fizyki sie i tak niezamierzam uczyć , ale "coś" tam trzeba wiedziec

TylerPL
    Guest

Jak to? może być wcześniej niż na 8.00??!!! To straszne! Ja bym się za....ł! Ale zaraz wychodze do szoły. Mam dziś na 4 lekcje bo faceta od matmy nie ma... Nieby klasa matematyczna a mamy tylko 4 matmy w tygodniu... myślałem że będziemy mieli 6... a tutaj jeszcze 2 religie (i tak mam zwolnienie), 2 chemie, 4 polskie... Po co mi 4 polskie w klasie mat-fiz-inf???!!!! Nie chce polskiego.

Z_Y_G_I
    Guest

2 lata temu moi koledzy z równoległej klasy mieli na 7.05 :O Najgorsza zima, idziesz do szkoły a tu ciemno jeszcze ))

ancur
    Guest

w tamtym roku mialam caly czas na popoludnie.w poniedzialki zima szlam do szkoly jak bylo CIemno o 16 a w domu bylam po 20...a dzis mialam na 7;10 i wole to ....

MIDO
    Guest

Ja to mam spoko narazie tylko w przyszlym tygodniu sprawdziany z matmy i historii a potem nastepne mam na pazdziernik zapowiedziane.Nareszcie mnie z religi zwolnili bo to sensu nie mialo.

Uprawnienia umieszczania postów