Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: techno/tehno

Re: techno/tehno

Hehe ;-) Ajaha tw182

I prosze mi sie (grzecznie mowiąc) odpitolić od Metalliki!!! :>

A z techno to jedynie trawie (i to tez nie do konca wszystkie kawalki..) Prodigy...

luke slater, carl cox, jeff mills, jak chcsz sie dobic polecam secik jeffa z laurent garnier;] a z lekkich rzeczy to jakies tam ian pooley'e, matt hardwick, i takie tam. heh dj tiesto grał na otwarciu olimpiady

Airscape - Sosei (Original mix) + inne remixy
    K Tronic - Love Beats (Pump It Up Mix)
    Tko - Final Countdown [Peran Punchmix]
    Motorcycle - As the Rush Comes (Original)
    dj tiesto - the anthem - zamiata niemozliwie
    Cygnus X - Superstring (rank 1 mix)
    Warp Brothers - Blast The Speakers (UK Club Mix)

to jest troche na dysku mam znacznie wiecej ale te sa dobre

redknee
    Guest

weźcie mi stad tych metalli (

oni mi przypominaja mojego kuzyna, nie lubie mojego kuzyna !!!

weźcie tych metali i techniawkowców też :P co za różnica? metal czy techno? jedno i drugie to łomot(oczywiście po obu stronach są drobne wyjątki)

Lepsza techniawa(ale PORZĄDNA) niż hh. A metall to subkultura najinteligentniejsza i bezkonfliktowa.

darkinvaider
    Guest

nie wiem czy to mozna nazwac techno tekno i itd;p polecm- dj noisekick,rob gee,atk,dj skinhead,lafo,fracture 4,delta 9,terrorist kriss,sunjammer,slacknote,knekt to bardziej jest speedcore,noise, gabber ale moze komus sie spodoba ja lubie tego sluchac od czasu do czasu ,bo przy wiekszej dawce to wymożdża;p

na temat hip hopu nie wypowiadam się, bo mógłbym kilku ziombli obrazić
    a metale rzeczywiście są bezkonfliktowi, ale czy najinteligentniejsi? jako subkultura może tak. ogólnie do najinteligentniejszych ludzi należą słuchacze ciężkiej muzy(nie mylić z ostrą!!!)

ja wyłapie rytm w każdym rodzaju muzyki, i moge sie bawić nawet przy disco polo, ale zaznaczam bawić! a nie np słuchać na okragło podczas siedzenie przy kompe itd. Jak sie wkręce w trans to nawet jak ktos bedzie grał na grzebieniu to ja itak bede tańczyć, i ciesze sie akceptuje większość rodzajów muzyki

"MANIECZKI" i niepogadasz to jest Mistrzowska muza spotkałem raz jednego z tych któży są w Manieczkach na targu świebodzckiego we wrocku oni są mistrzami...

Uprawnienia umieszczania postów