-
Re: El Diabolo
Taaaaa ale zakochać się 150 razy nie można... Nie zdziwcie się jak naprawdę popełnię samobójstwo.
-
Proponuję też usunąć ten temat albo przynajmniej go zamknąć.
Wszystko zaczyna się sprowadzać do licytacji dup. :|
-
Daf, rozumiem, ze mozna miec problemy, ale teraz zaczynasz byc po prostu smieszny. Coz za wyszukane grozby - "nie zdziwcie sie, jak naprawde popelnie samobojstwo". W koncu jak to zrobisz, to nikt nie uwierzy, tak o tym gadasz... Jak masz problemy to zadzwon do telefonu zaufania, albo niech ci rodzice zasponsoruja psychologa... Dla mnie temat byl co najmniej niesmaczny - jak si okazalo, ze to tylko glupi zart...
Diabolo - mylisz pojecia. Czarny humor a glupie dowcipy to dwie rozne rzeczy.
I nie myslcie o samobojstwach, egoisci. Ja przezylam samobojswo w bliskiej rodzinie i pomimo uplyniecia ponad 14 lat, nadal jest to dla nas szokiem. Odbierac sobie zycie dlatego, ze cie ktos nie chce, to porazka roku :/ A jeszcze w wieku 16 lat to juz dno.... Na pewno chciales sie ozenic z ta dziewczyna i hodowac dziatki, a ona cie wredna nie chciala. I co, myslisz ze by sie przejela twoim samobojstwem? Syn znajomych moich rodzicow wlasnie tak glupio sie zabil, mial 17 lat, przez dziewczyne... Coz, przejela sie na troche, byla na pogrzebie, a za kilka dni zapomniala o kims takim...
Robienie takich zartow budzi niesmak. Mnie takie rzeczy nie bawia. Jednak ban to za duzo, mysle, ze kopniecie starczy... Moze sie dziecaki nad czyms zastanowia...
-
Zrozum ze z czasem o niej zapomnisz(choc to nie bedzie łatwe) wiem to z wlasnego doswiadczenia, a popełnienie samobojstwa jest jedynie znakiem ze jestes słaby psychicznie i nie umiesz sobie radzic z problemami, a im bedziesz starszy tym bedzie wiecej tych problemow. Pocierpisz troszke a pozniej bedzie tylko lepiej.
-
Dobra wogole całą sprawę z nią opowiem jak się zakończy bo to jest jeszcze temat otwarty. Awi przeżyłem samobójstwo znajomego rodziny i dziwne...ale wogóle mnie to nie ruszyło. Wogóle nie rusza mnie ostatnio śmierć ludzi których dobrze znałem a nawet byli moją rodziną...
-
Chłopie przezywam coś naprawde h*j*w*g* przez dziewczyne ale niemyśle o samobójstwie nawet niewiesz co ta laska ze mną zrobiła poprostu masakra jakby któś widział nasz ostatni miesiąc razem...... chłopie weź niepiepsz tu farmazonów o samobójstwie jestes w moim wieku a jush chcesz kończyć żywota weźcie go ktoś puknijcie gasrurą w ten pusty czerep może mu się cos przestawi...........
-
daf, opanuj sie czlowieku, bo slow mi na Ciebie juz brak..
idz na spacer do parku, pooddychaj swiezym powietrzem i przemysl sobie wszystko na spokojnie, a nie popisuj sie na forum swoja alogiczna polityka..
masz problemy pokonwersuj o tym ze swoim przyjacielem jesli takowego posiadasz, a nie oglaszaj calemu swiatu swoje nie dorzeczne mysli..
uwazam, ze dalsza dyskusja na ten temat nie ma najmniejszego sensu, dlatego zamykam watek
daf wiecej rozumu zycze na przyszlosc.
Uprawnienia umieszczania postów