-
Re: El Diabolo
No dobra, przyznaje, glupie to bylo ;] Wiecej pisac nie bede bo Daf juz wyjasnil. A co o mnie myslec bedziecie to tez zbytnio mnie nie obchodzi. Po prostu niektorzy lubia czarny humor, a niektorzy nie ;]
-
Aha, i przepraszam tych co sie zamartwiali ;]
-
Ale szkoda że wywaliłeś Filip już tego posta bo chciałem dwóm kolegom pokazać...
-
Wywalilem. Najchetniej bym wywalil wszystko co żeś napisał. Tej dziewczynie co Cię nie chce to się nie dziwie.
-
Sorry że tak wyskoczę i może się trochę wygłupię ale... o co z tym wszystkim chodzi? Ominęło mnie coś?
-
Dexiu ominęło cię i to dużo. Filip ty masz swoje problemy z kobietami ja swoje...tylko nie wiem kto ma większe.
-
Wiecie co jeden głupszy od drugiego (daf było tyle postów ponieważ wszyscy ze szczęścia nie mogli uwierzyć)
-
Hmm. Widzę że to jakaś bardzo konfliktowa i kontrowersyjna sprawa więc nie będę prosił żeby mi to ktoś streścił.
-
Daf. Ja ma większe. Ale nie opisuje tego na forum ani nie prosze kolegów o pisanie nekrologów o mnie.
-
Taa problemy, ze jakas dupa cie niechce to nie znaczy ze musisz sie zabić. Jak nie ta to inna jeszcze znajdziesz tą jedyną. A jak masz duza potrzebe rozładowania sie seksualnie to idz do agencji towarzyskiej albo wez i sam sobie ulzyj. Gratuluje zmartwychwstania jesteś prawie jak Jezus.
Uprawnienia umieszczania postów