Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: El Diabolo

TylerPL
    Guest

Re: El Diabolo

Eh... Fakt głupi żart, ale z wypowiedzi Diabola nie wynikało żeby znał prawdę. A czy ktoś poszedł za moim pomysłem i zadzownił do Dafa?

ehhh mowilem ze to nie prawda. Mi sie wydaje ze Diabolo znał prawde a rozmowa z siostrą to zwykła ściema. Obaj jestescie lekko niedorozwinięci jeśli bawią was takie żarty. Jeszcze Dafa mozna zrozumiec w koncu jeszcze gówniarz jest ale chłopak mający 19 lat na takim poziomie to juz zastanawiające jest.

O boshe.ja w zyciu bym nie wpadl na taki zart.dziecko nawet tak nie zrobi.

Yoji_Biomehanika
    Guest

Bana i nie ma ze Boli.
    Nie chcial bym aby ktos tak zartował z mojej osoby.

BAN !!!

ironkapela
    Guest

Ja tam uwazam ze ban nie jest potrzebny. Sami napewno teraz wiedza ze postapili jak dwa czubki i w tej chwili sami sie na siebie wkurzaja bo wiedza ile starcili w oczach inny terrarystow. Niech dobrze przemysla to co zrobili, mnie takie tepe zarty nie bawia. Pozdro

JA bym mu wybaczył :-)

Ja Diaba znam od kilku lat ,ale w zyciu bym nie podejrzewal ze on cos takiego zrobi

Azmodan
    Guest

Też znam Diabola kilka lat... i ani przez chwile nie pomyślałem o tym co napisał poważnie, odrazu było wiadomo, że to joke.

Dobra ja to wyjaśnię. Od diaba proszę się odwalić bo on tu nie zawinił. Ja go poprosiłem żeby zrobił tego posta. Ja wymyśliłem treść więc wszelkie skargi do mnie. Ten post nie miał na celu pośmiania się z waszych odpowiedzi bo naprawdę od wczoraj myślę przez pewną osobę o samobójstwie. Tak więc wiem że to było niesmaczne ale poprostu sam już planowalem wycofać się z tcp na parę tygodni, muszę przemyśleć parę spraw...i tak bym wyjaśnił wszystko po jakimś czasie. Tak więc jeśli chcecie dajcie MI bana ale nie diabowi...

A wogóle to szkoda że wywaliliście tego posta bo nie myślałem że aż tyle osób poruszy się moją "śmiercią".

Uprawnienia umieszczania postów