Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: El Diabolo

Mieszany widok

Filip79
    Guest

El Diabolo

Proponuje naszemu "koledze" za głupi dowcip, nie na miejsciu, poniżej wszelkiego poziomu dać bana. Co Wy na to?

Re: El Diabolo

hmmmmm czyli to ze smiercia Dafa to byl dowcip? wiesz nie wiem czy on se jaja robil ale zagadalem do niego na gg i nie wygladalo to na zart ze strony Diabolo:/

Nook
    Guest

mysle ze to ze jest lekko kopnięty to już mu wystarczy;]

Filip79
    Guest

Właśnie odbyłem rozmowe z rzekomym samobójcą. Cóż wg mnie żart był bardzo niesmaczny, i mimo mojej znajomości z obydwoma "kolegami" bardzo stracili w moich oczach.

heh no to fantastycznie? kurde ja tam nei chce nikogo usprawiedliwiac ale moze Diabolo nie wiedzial ze to jest przekret ?

Filip79
    Guest

Wiedział. Głupi dowcip z jego strony, niestety ja jak i wiekszosc z nas martwilismy się o Dafa. Ale na szczeście wiadomość okazała się nieprawdziwa.

Heh no to naprawde maja chlopaki poczucie humoru....i podobnie jak u Ciebie tez stracili w moich oczach:/

Dark Raptor
    Guest

Tego nie można nawet nazwać dowcipem. Sorry, ale to przekracza wszelkie granice dobrego smaku.
    Powinien publicznie wszystkich na forum przeprosić, ban chyba nie będzie potrzebny.

Dobrze, że ta wiadomość nie była prawdą.

chrzanu
    Guest

Racja, dobrze że to był żart, Powinni teraz wszystko wyjaśnić. No cóż każdy myślał że to żart, ale jednak wszyscy się przejęli śmiercią daf'a...

To było poniżej krytyki, Diabolo.

Uprawnienia umieszczania postów