-
Cieszycie sie...??
... jutro do szkoły
Niewiem czy sie cieszyć czy załamywać, fajnie bo poznam dużo nowych ludzi i mase lasek w nowej szkole:] a z drugiej strony... codziennie wstawać tak wcześnie (przeciez ja jeszcze śniadania nie zjadłem), denerwowac sie z tymi wszystkimi nauczycielami, uczyć sie(?) i wogóle do dupy:-)
-
-
Re: Cieszycie sie...??
Ja sie jescze nie przejmuje.Rozpoczecie mam dopiero za miecha ;D
-
ooo dokladnie ! jeszcze miesiac
-
ja sie ciesze bo w klasie bede miał 25 lasek i 4 facetów, co daje 6,25 dziewczyny na jedengo samca:-) oczywiście trzeba odjąć brzydkie, co daje nam 1,3 dziewczyny na samca, z ładnych odjąć zajęte przez innych samców, co daje nam 0,25 dziewczyny na jednego samca, żeby było wesoło ma chorobe weneryczną ico daje nam 0,0 laski na jednego samca. hmmm zobaczymy jak to jutro bedzie:]
-
och ta plec brzydka tylko jedno im w glowie, skupcie sie lepiej na nauce a nie na liczeniu i przydzielaniu sobie lasek;]
-
Hmmm u mnie 24 laski 9 chłopa :]
-
Meg-ja tylko lubie wiedzieć na czym stoje:-) w szkole 85% społeczności to właśnie płeć piękna, wiec jest w czym wybierać (odjąc 3 bo dwa razy do tego samego lasu sie nie wchodzi)
-
-
Ja mam 7 dziewczyn. Ale większość to pasztety. Może w innych klasach będzie lepiej... Ale ja i tak mam już dziewczyne... :P
Uprawnienia umieszczania postów