-
Re: jakie macie inne zwierzęta??
Mój szczur też zwykle spał w nocy.... do momentu kiedy nie zachciało mu sie skosztować mojeje wargi i obudziłem się z kałużą krwi na poduszce :P dostał klapsa i od tamtego czasu już sie nie kumplowaliśmy :/ oddałęm go koledze
-
Ja oprocz terraryjnych nic nie mam Mialem kota :-( ale niedawno w wieku 13 lat (tyle lat go miałem) odszedł do Krainy Wiecznych Łowów. Teraz myśle nad psem.. ale muszę uzbierać pieniążki na wymarzonogo basseta (hound).
-
Ja ma psa Sznaucera średniego w koloru czarnego.I może kiedyś(w przyszłym roku) szopa pracza kupie
-
Mefisto-odpowiednio często to conajmniej raz na tydzień, czyli za często:-) gdby nie to, to pewnie miałbym ładna albinoske w domu:-)
-
Hoho. Ja to w domu (i w przydomowej stajni-oborze) miałem cały zwierzyniec (znaczy w tej stajni to moi dziadkowie mieli):
pies (nawet kilka)
kot
myszy (duuużo)
myszoskoczka
krowę
byka
świnie (sporo ich było)
króliki
kury
kaczki
indyki
gęsi
itp itd
-
ja mam 2 kotki, akwa-600 litrow, papuge-rozelle czerwonolica, chomika syryjskiego takiego rudego smiesznego, szczurka albinosa-samiczke i myszy
-
nokeg sprubuj wymieszac pol na pol trociny z ziemia ogrodowa wtedy tak nie smierdzi i sa jeszcze plyny zabijajace ten zapach
-
Pies rasy Beagle (1, 2) pod koniec pazdziernika w domu pojawi sie szczeniak plci przeciwnej...
Ryby - Neolamprologus brichardi (Ksiezniczka z Burundii, jez. Tanganika). Wczesniej hodowalem pyszczaki z jeziora Malawi... No i na dzien dzisiejszy to bedzie wszystko...
-
Kot dachowiec (1,0,0)
Siberian Husky (1,0,0)
Kiedys bylo tego troche wiecej:
2 papugi nimfy
krolik
chomik (kilka ich bylo)
mysz albinos
zolw stepowy (zwial niestety )
czerwonolicy (wiem ze to terraryjne ale pisze to co bylo ;p)
akwarium z roznistymi rybkami
w bardzo odleglych czasach byl tez kanarek
-
Uprawnienia umieszczania postów