-
BULGARSKI POŚCIKK
Może ktoś oglądał ten kultowy film? Wyprodukowała go wytwórania SKURCZ. Jest to amatorki film który jest na prawde kultowy przez duże K!!! Niestety nie do wyporzyczenia w normalnej wyporzyczali ale może jest w necie...
-
Re: BULGARSKI POŚCIKK
ja widzialem, widzialem rowniez Bulgarscki Pocisk, Kung Fu Pantere, Dżudo Honor 7, Sum Tak Zwany Olimpijczyk, Zły Szeląg, Włókniarz i moze cos jeszcze aha no i Bandziorno
-
Bułgarski Pościkk i Sum tak zwany Olimpijczyk wymiatają normalnie najlepsze polskie filmy ostatnich lat
-
Ja tylko POŚCIKK... skąd ściągnąć reszte? na stronie z.f. SKURCZ jest link do Emula ale jakoś nie lubie tego programu i nie mogę tego otworzyć... Może kto porzyczy?
Podro dla wszystkich fanów!
-
aha no i rzadzi jeszcze Kobyle Caco Trza by kropnac listonosza -Za co? - Za kobyle caco :-)
-
co do pozyczenia to moge ci sprzedac, placisz za plyte i koszt wysylki (uzywam plyt Platinum wiec wszystko jest ok). A jesli ktos chce wsyzstkie to 2 plyty bo Bulgarski Poscikk i Som Tak Zwany Olimpijczyk zajmuja po prawie calej plycie, reszte sie wcisnie jeszcze na wolne miejsce.
-
To ja zamawiam. :] Na kiedy wyślesz ?? Pisz na gg: 1691172
-
Ja też bym był chętny co do szczegułów GG
-
ogladalem to tak "po łebkach" - i niespodobal mi sie ... jezeli mowimy o tym samym filmie ... ale raczje tak
widze ze sobie go chwalicie - mozesobie go obejrze raz jeszcze - hehe tylko juz dokladniej
Pozdrawiam ! Kuba
Uprawnienia umieszczania postów