Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Historia na przystanku

TylerPL
    Guest

Re: Historia na przystanku

Dzis idąc ulicą - do kolegi:
    -O patrz, ślimak... o drugi... trzeci.... czwarty....
    HRRRUP.....
    kolega: -Piąty?
    -Eee.... Tak...

Kurde. A tak się starałem żadnego nie rozdeptać...

no wlasnie przykra sprawa z tymi slimakami.. ide ktoregos razu chodnikiem, patrze pod nogi i widze slimaka, jeden drugi... i mysle sobie jakie biedne slimaki, moze je przeniose na trawke bo zaraz ktos je rozdepcze.. zrobilam jeszcze kroka.. i trzask:|
    ehhhh

TylerPL
    Guest

ja zawsze prznosze zwirzęta jak są na chodzniku czy na jezdni. Może poza dżdżownicami bo niekiedy ich dużo jest. Ale żabry, ropuchy, ślimaki zawsze. Może poza tym razem bo się spieszyłem... Ostatnio na mazurach widziałem rozjechaną jaszczurke zwinke... szkoda jej

ponczos
    Guest

Ja będąc 2 tygodnie na wakacjach w domku w górach (chyba Beskid Mały albo Żywiecki) przez cały czas polowałem żeby zobaczyć żmije i padalce których jest tam pełno.. wylegują się na drogach, ścieżkach, itp.... Zobaczyłem je dopiero ostatniego dnia.. rozjechane.. ://

Idą trzy slimaki, a za nimi łobuz:
    - pluff!
    - pluff!
    - uff!
    - pluff!

:]

TylerPL
    Guest

Ja będąc w Zakopanem widziałem Żmije w Dolinie Kościeliskiej jak przechodziła przez szlak. I jeszcze w lesie koło mojego domu... :P a co do padalca to też tylko rozjechanego :[
    A dowcip Hari'ego jest niesmaczny...

na targowej

a moja babcia wzieła na ręke geniculate po 8 wylince wtedy była jeszcze łagodna jak aniołek ale teraz jej odbiło :P ale sam fakt

Uprawnienia umieszczania postów