Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Czy jesteśmy już w Holandii?

Re: Czy jesteśmy już w Holandii?

Cannabis cup to festiwal hodowcow i sklepow, wiec ciezko jest wygrac. Co najwyzej mozesz sie upalić jak dzika nieokiełznana świnia.

A tak swoją drogą to ile latek się dostaje jeśli policja wykryje u kogoś w pokoju takie roślinki? Maria zawsze jako roślina mi się bardzo podobała i zawsze chciałem ją mieć, nie paliłem jej bo nie lubię dymu w płucach. Czuję jednak klimat widze pokój na środku komp ja na fotelu a do okoła pełno terrariów i las marychy fajne by to było tylko za jaką cenę... siedzieć za zielsko to rzecz nie wesoła...

zwyklą konopie sobie zasadz

a zwykła to jaka??

taka którą mozesz w ogrodniczym kupić , albo z zoologicznym dla papug

I taka dla papug ma identyczne liście i wygląda tak samo? Też ją tak ciężko wychodować specjalne lamypy i bajery?

Aha i wystarczy jak na parapecie ja postawisz :P

Wygląda prawie identycznie, wychodować łatwiej i tak samo możesz pojsc siedziec

Atrax Robustus
    Guest

Jasne, ze nasionka sa legalne. Ktos kiedys sprzedawal na rynku jako pokarm dla papug.

niestety hodowla nawet zwyklej konopii nie jest legalna :/ szkoda, bo slyszalem ze to swietny pokarm dla straszykow a poza tym jak wyglada wyobrazcie sobie miny znajomych ktorzy bo zauwazyli co jest w terra ze straszykami

Uprawnienia umieszczania postów