-
Re: Harry Potter + Owsiak + Wormsy = ... ;)
No to ładnie :/ Już nigdy nie pójdę do kościoła !!! A tak to chodziłem co tydzień w niedzielę :P
-
Gdy brat twój zgrzeszy <przeciw tobie>, id i upomnij go w cztery oczy. Jeli cię usłucha, pozyskasz swego brata. Jeli za nie usłucha, we ze sobš jeszcze jednego albo dwóch, żeby na słowie dwóch albo trzech wiadków oparła się cała sprawa. Jeli i tych nie usłucha, donie Kociołowi. A jeli nawet Kocioła nie usłucha, niech ci będzie jak poganin i celnik.
Toż to UBecy normalnie. A kolegów to pewnie bejsbolami mają pomóc bliźniemu przemówić. :]
-
Sluchajmy disco polo i grajmy w bierki!!
-
Jedzmy g* - 900 miliardow much nie moze sie mylic.
-
Pamiętajcie o wyrzuceniu Pokemonów !!! ;]
-
John Lee Hooker SATANISTĄ???? No tak, hajda na Murzyna... Lou Reed? A no tak, przeciez wydał płytę "The Raven" ku pamięci E.A.Poego, inwentora powieści detektywistycznych/ sf/ grozy, a więc tym samym satanisty... Elvis Presley??? A no tak, przecież to znany "Elvis- pelvis", maniakalny erotoman! SANTANA??? A no tak, przecież zaśpiewał piosenkę ze wspomnianym już satanistą Hookerem... A tak na poważnie, to doprawdy nie rozumiem, dlaczego wyżej wymienione nazwiska znalazły się na jednej liście z naprawdę satanistycznymi zespołami jak Behemoth, Vader, Rotting Christ czy Dimmu Borgir... To naprawdę OLBRZYMIE nieporozumienie.
-
heh... no nic... ta strona jest na pierwszym miejscu w Ulubionych. Bede ja pokazywal kazdemu kto mnie odwiedzi...
Zaden ze mnie oazowicz i katolik... uff, cale szczescie bo juz sie obawialem.
-
Ha ha CZĘSTOCHOWA, moje miasto... :] Tutaj mieszkam
-
-
Re: tekst piosenki
heheh dobre dobre, mam niezły ubaw przy oglądaniu tej stronki hha........
Uprawnienia umieszczania postów