-
tekst piosenki
Dla młodszych terrarystów którzy tego nie pamietaja przytaczam tekst piosenki zespołu Piersi "ZCHN się zbliża " W celu wyjaśnienie ZCHN - taka partia była oszołomów katolickich. Chcieli wprowadzic kare chłosty do szkół itp.
Ksiądz proboszcz już się zbliża,
już puka do mych drzwi.
Pobiegnę go przywitać,
w mym ręku wino drży.
O szczęście niepojętne,
ksiądz sam odwiedza mnie!
Sąsiedzie wspomóż rentą,
bym mógł pokazać się
W spiżarni trzymam koniak,
w lodówce wódki dwie.
Pobiegnę po kieliszki,
ksiądz lubi napić się.
O szczęście niepojętne,
ksiądz wypił flaszki dwie!
Sprowadzę go po schodach,
bo sam wywróci się.
Ksiądz wziął do ręki kredę,
napisał: K + M + B.
Na dole ministranci
już niecierpliwią się.
Otwieram drzwi toyoty,
ksiądz proboszcz chwali mnie.
W swej nysce policjanci
życzliwie śmieją się.
Ksiądz ruszył z piskiem opon,
nie zdążył uciec kot.
Zahaczył światłem o słupek i wyrżnął bokiem w płot.
Ach, płaczą parafianie,
co widzieli wypadek ten.
Toyota dużo kosztuje,
znów trzeba dać na mszę.
-
Re: Harry Potter + Owsiak + Wormsy = ... ;)
-
Re: tekst piosenki
Fajny tekst
-
Kur..!! Musze skasować Quake'a..
Jedno wielkie GÓWNO!! Amen.
-
Hehe nie ma to tamto. W kłejku jest Szatan i to wielki czerwony.
Filip - fajna ta piosenka
Jeszcze jak sie spiewa do melodii, to juz w ogole odlot.
Wiem, ze to chamskie i nie na miejscu, ale gdyby tego ks. Gila oceniac po buzi, to taki typowy dresik :P
Aha, trzeba zwrocic uwage na dzial Zagrozenia okultyzmu =).
"PONIŻSZY SPIS ZAWIERA RZECZY, PRAKTYKI, SYMBOLE, KTÓRE niezależnie od intencji i wiary w ich działanie, są sprzeczne z nauką Jezusa Chrystusa, nauką Kościoła. PRAKTYK NALEŻY SIĘ WYRZEC. RZECZY ORAZ SYMBOLE NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ (NAJLEPIEJ SPALIĆ Z DALA OD DOMOSTW!). Z PRAKTYK I RZECZY ORAZ SYMBOLI NALEŻY SIE SPOWIADAĆ (SĄ ONE GRZECHEM CIĘŻKIM!) I NIE MIEĆ WIĘCEJ Z NIMI NIC WSPÓLNEGO!!!"
Juz nie wspominam, ze Amway jest renomowana firma, ktorej produkty farmaceutyczne polecaja najlepsi specjalisci w Polsce, no ale pamietajcie. To nie leki Was lecza, ale tak naprawde szatan .
Heheh, jak czytam ten spis tego, co nie wolno, to mysle, ze u organizmow, ktore w 100% stosowalyby sie do ich zalecen doszloby do odmozdzenia.
Szkoda tylko, ze ci ludzie w popelnionych przez siebie artykulach powoluja sie na Chrystusa.
No ale sa ludzie... i Tomki 'adidaz' Gile.
-
Re: tekst piosenki
Hehe, a ja jeszcze kilka dni temu jadąc w pociągu próbowałem sobie przypomnieć ten tekst. Chyba zaraz odkopię płytkę.
Jakby ktoś chciał, to mogę zapodać na serwer.
-
Jeli posiadasz w swoim komputerze którš z poniższych gier - wykasuj jš!
Jeli posiadasz CD lub dyskietki z którš z tych gier - połam je i wyrzuć!
Cóż za dramatyzm.. :|
Hehe, ale nie jest źle. Płytki z Diablo muszę połamać i wywalić, ale Diablo II na szczęście mogę oszczędzić.
-
Ty ten festiwal piosenki "Pokój i dobro" był w moim mieście. Szkoda, że nie poszedłem :P
-
bueheheheheheheheheheh
looool
poprostu rozbroili mnie listą zeczy zakazanych :P Moi rodzice (katolicy) pekali ze smiechu gdy im to pokazalem.
-
Mnie rozbroil fragment dotyczący sluchania rocka chrzescijanskiego. Wlansie sie dowiedzialem, ze przez tą muzyke Szatan wpaja ludziom Boga. ROTFL!!!
hmm... satanistyczny Iggy Pop, John Lee Hooker, Michael Jackson, buahahaha nawet Santana, ktory nosi krzyze, nawet rzegna sie w teledyskach, a w muzyce eksponuje tematyke religijną. ale juz wiem, to przez nazwisko Carlos Santana, to prawie jak Carlos SATANA :>
..ech, teraz mam caly pelcak kaset, plyt koszulek i naszywek....ide je spalic zdala od domostw
Uprawnienia umieszczania postów