Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 71

Wątek: Harry Potter + Owsiak + Wormsy = ... ;)

Deathscythe
    Guest

Re: Harry Potter + Owsiak + Wormsy = ... ;)

No to ładnie :/ Już nigdy nie pójdę do kościoła !!! A tak to chodziłem co tydzień w niedzielę :P

Gdy brat twój zgrzeszy <przeciw tobie>, idŸ i upomnij go w cztery oczy. Jeœli cię usłucha, pozyskasz swego brata. Jeœli zaœ nie usłucha, weŸ ze sobš jeszcze jednego albo dwóch, żeby na słowie dwóch albo trzech œwiadków oparła się cała sprawa. Jeœli i tych nie usłucha, donieœ Koœciołowi. A jeœli nawet Koœcioła nie usłucha, niech ci będzie jak poganin i celnik.

Toż to UBecy normalnie. A kolegów to pewnie bejsbolami mają pomóc bliźniemu przemówić. :]

hopkins
    Guest

Sluchajmy disco polo i grajmy w bierki!!

Atrax Robustus
    Guest

Jedzmy g* - 900 miliardow much nie moze sie mylic.

Z_Y_G_I
    Guest

Pamiętajcie o wyrzuceniu Pokemonów !!! ;]

Pawloosh
    Guest

John Lee Hooker SATANISTĄ???? No tak, hajda na Murzyna... Lou Reed? A no tak, przeciez wydał płytę "The Raven" ku pamięci E.A.Poego, inwentora powieści detektywistycznych/ sf/ grozy, a więc tym samym satanisty... Elvis Presley??? A no tak, przecież to znany "Elvis- pelvis", maniakalny erotoman! SANTANA??? A no tak, przecież zaśpiewał piosenkę ze wspomnianym już satanistą Hookerem... A tak na poważnie, to doprawdy nie rozumiem, dlaczego wyżej wymienione nazwiska znalazły się na jednej liście z naprawdę satanistycznymi zespołami jak Behemoth, Vader, Rotting Christ czy Dimmu Borgir... To naprawdę OLBRZYMIE nieporozumienie.

heh... no nic... ta strona jest na pierwszym miejscu w Ulubionych. Bede ja pokazywal kazdemu kto mnie odwiedzi...
    Zaden ze mnie oazowicz i katolik... uff, cale szczescie bo juz sie obawialem.

chrzanu
    Guest

Ha ha CZĘSTOCHOWA, moje miasto... :] Tutaj mieszkam

Dark Raptor
    Guest

Pięknie, pięknie.... idę zabić kotka i wypić jego krew )) posłucham sobie satanistycznej muzyki i pogram w jakąś zbereźną grę ))

Niech żyją oszołomy i ciemnogród )) Mieliśmy przedstawienie ich "miłosierdzia" i chrześcijańskiej dobroci gdy umarł Miłosz. Sorry, ale to już zupełnie mnie nie bawiło.

...a co to nie wiecie, że RPG są niebezpieczne. Trafienie takim pociskiem może się źle skończyć nawet dla M1A2 Abrams. To nie przelewki.

chrzanu
    Guest

Re: tekst piosenki

heheh dobre dobre, mam niezły ubaw przy oglądaniu tej stronki hha........

Uprawnienia umieszczania postów