Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Mój nowy komp :)

Re: Mój nowy komp :)

wszystkie wiatraki nie kręcą się tak samo :] firmy thermaltake i zelman robią wiatraczki które wyciągają 5700 obrotów na minute i są bardzo ciche... podczas gdy normalny wiatraczek wyciąga około 2100... mi to choinki nie przypomina ale to Twoje zdanie i nie będę go negował wrzuciłem fotki bo pomyślałem że ktoś się może tym zainteresuje a spotykam się tylko z krytyką nie podoba Ci się to omiń posta i poczytaj sobie o czymś innym.

ja też się zabieram za tuning kompa, na razie sprawa najdroższa tj. WC , a potem okno, katody i reszta

knocker mnie interesuje czy masz mobilnego tego bartona , potem jakie masz pamieci jakiej firmy jakie cl x.x, potem jaka plyta glowna bo procka i grafe mozesz miec super a reszta szrot wiec pochwal sie reszta

juz pisalem systko prawie pamięci kingstomy 2x po 256 DDR 400 całej 512 nie brałem bo mam na płycie dudal ddr a to szybciej chodzi o płycie gdzieś już pisałem

Mi osobiście podoba się pomysł z takimi obudowami! Ludzi którzy są TROSZKE zwariowani często duzo osiągają w życiu

Uprawnienia umieszczania postów