-
Re: Mój nowy komp :)
Ja bym to przypasował do tego poldka na tych fotkach Piotrek Jak chce niech sie bawi, jak dla mnie może nawet doczepić do tego skrzydła! A co do "pierdoły" to iskra się z tobą niezgodzę, po prostu ja chyba za ciężko tyram na moją kasę by samemu kupować takie "ulepszenia". A mój komp jak każdy inny stoi w rogu za biurkiem i nie słuzy mi do podziwiania go, ino do roboty i odrobiny relaksu.
-
Nikt Tobie nie kaze wydawac Twoich "ciezko zarobionych pieniedzy" na tego rodzaju "ulepszenia"... Po prostu to, ze Ty nie masz kasiory na taka zabawe, nie daje Ci jeszcze powodu do wyszydzenia i krytykowania kogos kto ma na to forse...
Ot typowa mentalnosc Polaka... "Skoro ja nie mam, to dlaczego ktos inny ma miec"... Politowania godne...
-
-
Buahaha jak można mojego kompa porównywać do wiejskiego tuningu... ta zniewaga krwiiiiiiiii wymaga!!!! To świadczy tylko o waszej nieznajomości części do kompów. Te autka maja części z modeliny a mój komp ma częśći z firmy thermaltake mojego kompa możesz porównać z jakimś extra wozem np z nowej gry need 4 speed. Wiatraczek który mam na procku kosztuje pewnie tyle co ten maluch... Na tej "choineczce" sobie zarabiam nie stoi ona sobie tylko i nie patrze na nią wygrywam na niej wszystkie okoliczne turnieje w quake3, cs a teraz przestawiam się na dooma3...
-
Nie zachowuje sie jak cenzor Inneczasy... Po prostu uwazam, ze krytyka powinna byc tresciwa, a nie tylko formalna... Tzn. powinna dotyczyc przedmiotu krytyki. Scisle przedmiotu krytyki... w tym wypadku obudowy kompa. Jesli sie po czyms jezdzi tylko li i wylacznie dlatego, ze nie mozna tego miec, to niestety najlepiej to o krytykujacym nie swiadczy. Znasz moze pojecie "konstruktywne uwagi" (nawymiennie zamiast "uwagi" mozesz umiescic w tym wyrazeniu "krytyka")? A co do wolnosci wypowiedzi... rozumiem, zgadzam sie i wlasnie z powyzszego prawa korzystam. Pozdrawiam.
-
kręciłeś bartona czy seryjny??
jaka plytka glowna(jaki chipset)?
-
Barton narazie seryjny, płytka Soltek SL-75FRN2 chipset Nvidia Nforce2 ultra400
-
to masz farta z podkrecaniem :
1. blokada predkosci magistrali PCI/AGP
2. brak blokady mnożnika na procku
nic tylko kręcić, tym bardziej że masz WC
A zresztą po co ja to mówię pewnie i tak to wiesz:P
-
"częśći z firmy thermaltake"
WOW!!! to tak troszke brzmi jakby wlasciciel kaszla powiedzial:
nie wiecie co mowicie, bo na moim kaszlu nie tylko te naklejki remus mi dodaja 4konie, ale rowniez mam wydech remus, ktory dodaje mi kolejne 3.
i co z tego? wiatrak tak samo kreci sie i dziala na tej samej zasadzie jak kazdy inny, kable tak samo prowadzą prąd. fajnie ze masz inwencje i inwestujesz w kompa, i ze doom3 ci ladnie chodzi i to szanuje, ale wedlug mnie, komp rzeczywiscie wyglada jak choinka bożonarodzeniowa.
-
swoja droga to moznaby sie zastanowic by uzywac takie obudowy jako terrarium;]
Uprawnienia umieszczania postów