Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: 1220 postów wcześniej...

1220 postów wcześniej...

... czyli dokłdnie rok (i dwa dni, chciałem napsiać na równy rok ale zaspałem:-)) temu napsiałem pierwszego posta na TCP i od tamtej chwili jestem wiernym forumowiczem:-) Forum stało się moim centrum informacji na temat zwierząt terraryjnych, nauczyłem sie wiele praktycznych porad jak zajmować się ptasznikami, skorpionami i gadami. Rozpoznaje teraz wiele gatunków owadów, gadów i mase ptaszników oraz skorpionów. Obcowanie z ludźmi z tego forum bardzo zmieniło mój stosunek do wszystkich zwierząt, mianowicie: oszczędzam życie kazdego robaczka (no z wyjątkiem komarów), kiedyś bez zastanowienia zabiłem kapciem skakuna na ścianie, teraz łapie i wypuszczam na zawnątrz. Tak postępuje z każdym żyjątkiem które nie dokońca jest proszone u mnie w mieszkaniu. Wydaje mi sie ze to wazne, a pisze o tym bo mi sie nudzie, no i bo jestem tutaj już od roku:-)

Re: 1220 postów wcześniej...

hyhy, ja tu może jestem od niedawna ale również nieproszone owady ,które znajdują sie w moim zasięgu wypuszczam na balkon:] Dzięki forum dowiedziałam się więcej o naszych krajowych gatunkach i nabrałam do nich szacunku:P

ladnie nawaliles tych postow)))))))))

ja tutaj jestem troche więcej jak rok (coś od lutego zeszłego roku). Musze przyznać, że nokeg dobrze to wszystko ujął. Dzięki temu hobby pogląd na niektore rzeczy diametralnie sie zmienia.
    postów też napykałem troche, ale ostatnio z modami troche sie pospinaliśmy i dostałem na chwilke bana, ale to już przeszłość

ja tu jestem prawie od początku A postów było dużo więcej znaim skasowali dwa tygodnie i giełde ))))) Oczywiście też bardzo dużó zawdzięczam forum. Zwierzaczków nigdy nie tłukłem bez sensu ale moja wiedza pochodzi w 80% stąd

ponczos
    Guest

Aż się cieplutko robi na sercu.. ://

Jestem tu troche dluzej, bo od samego poczatku strony. Jednak ostatnio malo czasu na czytanie forum Korzystaj poki jeszcze mozesz ;o)

PaWeL^
    Guest

czesc

jeżeli można wiedzieć to ile istnieje tcp ? ja na forum jestem niecale 2 lata :]

Ja jestem 3lata i jak przyszedłem to juz ręznie działało.

Jestem od grudnia 2001 bodajże. Jeszcze z terrarium.ht.pl, a i stronę o gekonach Nooka pamiętam jak przez mgłę:-)

Uprawnienia umieszczania postów