Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Polska przegrywa z Brazylią 3:0

chrzanu
    Guest

Polska przegrywa z Brazylią 3:0

Po tym co dzisiaj zobaczyłem to zwątpiłem w POLSKĄ SIATKÓWKE na dobre. Według mnie to Brazylia dzisiaj grała cieńko i mogliśmy ją pogonać lub wygrać 1 lub 2 sety. No ale cóż taki nasz zespół, raz zdobyba 5 pkt. po kolei a potem dostaje w dupe 7 pkt. po kolei. A jakie jest wasze zdanie o tym meczu ??

Re: Polska przegrywa z Brazylią 3:0

brazylia to siatkowka na swiatowym poziomie trudny przeciwnik, wierzylem w naszych ale coz :/

chrzanu
    Guest

Ja wiedziałem że przegramy, ale jak zobaczyłem gre Brazyli po 1 secie, to iskierka nadziei mi się pojawiła... :]

Ehhh ja wogóle zwątpiłem w polską reprezentacje ,w polski sport - po meczu w siatkówke z brazylią i w noge z realem ....trudna to rola polskiego kibica
    M-OTYLIA RULES :P

Dark Raptor
    Guest

W końcu kobiety muszą ratować honor naszego sportu ))))

Popatrzcie na wyniki w sportach walki, KOSZMAR!!! (a ja tak lubiłem judo)

No tak Brazylia to światowy poziom ale na konferencji przed olimpiadom Brazylijski trener powiedział że obawia się tylko Polaków .................. Poprostu polacy mieli inny styl gry nish Brazylia i Brazylijczycy niemogli dac rady polaką na 4 mecze które wczesniej grali 3 wygrała pPolska no a w tym meczy albo Brazylijczy znaleźli jakis sposób albo Polacy zagrali fatalny mecz .............

ja wiedzialem ze daleko nie zajda po meczu z Grecja ;P

Gdyby zagrali tak jak z Agrentyną w 2 setach na początku to mogli by wygrać 3:0 z brazylią ((((((((((

Uprawnienia umieszczania postów