Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Paintball

Re: Paintball

No ale ile to kosztuje :] i jeszcze w Polsce nie widziałem aby szło takie coś kupić... a do ASG jest wszystko

Za porządny sprzęt do ASG też tyle zapłacisz, przecierz nie bede latał i przeładowywał co strzał :-).

Wole paintballa bo jest dużo ciekawszy niż asg, daje więcej adrenaliny, widać gdzie sie strzela, czujesz i widzisz jak dostaniesz kulke. Jest duuzo zalet painta, jedyną wadą są koszta ale i te da sie znieśc. Planuje na wiosne jak zbiore troche więcej kasy kupić jakiegos dobrego markera i reszte sprzętu, wiem ze wyniesie mnie to koło 2500zł jak nie wiecej ale każdy sport niesie za sobą koszta.

A nie szkoda na to kasy? Bo prawda - paintball czy ASG ciekawe sporty i dostarczają adrenaliny itp itd ale nie lepiej sie pobawić wiatrówką za 200 zł a za zaoszczędzoną kasę kupić zwierzaka albo wyposarzyć terra? To tylko taka moja mała sugestia.

yyyy a co ma wiatrowka to walki w asg czy painballu?? W tych dwoch sportach jesteś ciągle w ruchu, czołgasz sie, skaczesz, strzelasz itd. a w wiatrówce stoisz i celujesz do tarczy albo czegos innego. Nie kręci mnie samo strzelanie, tylko cała oprawa i klimat w jakim sie strzela. A wyposarzenie terra dla pająka jest bardzo tanie wiec na to zawsze kasa sie znajdzie.

Ja już z ASG zrezygnowałem zawsze byłem snajperem leżałem zamaskowany gdzieś w krzakach pewnego razu złapałem groźnego kleszcza, który zaraził mnie boreliozą musiałem jeść antybiotyki przez miesiąc i to takie, że nie mogłem pić alkoholu bo bym zamienił się w aniołka

Dark Raptor
    Guest

He, he... kumple ubierali się baaaardzo grubo i bawili się wiatrówkami w "AHG" - Air Hard Gun Debilizm, ale śmiesznie potem wyglądali Coś w stylu Jackass'a.

Uprawnienia umieszczania postów